Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen'den eşinin atletli fotoğrafıyla dalga geçenlere yanıt!

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’den eşinin atletli fotoğrafıyla dalga geçenlere yanıt!

Dün eşi Ali Uğur Akbaş’a yatakta kahvaltı ile doğum günü sürprizi yapıp, eşinin atlatli olduğu fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Yeliz Yeşilmen, sosyal medyada alay konusu oldu. Yeşilmen, bu fotoğrafı ile dalga geçenlere yine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Yeşilmen, “Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok.” dedi. İşte detaylar…

Espirinin dozu kaçtı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, dün eşi Ali Uğur Akbaş’a yatakta kahvaltı sürprizi yaparak doğu gününü kutlamıştı. Yeşilmen, bu anın fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmıştı. Yeliz Yeşilmen’in eşinin atletli olduğu bu fotoğrafın altına çok sayıda espirili yorum yapıldı. Ancak, bazı yorumlarda espirinin dozu biraz fazla kaçtı.

Yeliz Yeşilmen’den atletli fotoğrafa yanıt

Yeliz Yeşilmen, espirinin dozunu kaçıran takipçilerine yanıt olarak eşinin doğum gününden bir kare paylaşıp “Mutlu yıllar aşkım. Biz doğal Tük insanıyız. Atletli fotoğraf ile dalga geçenler dönüp k……ç…. gülsün. Kaldı ki yüzlerce destek mesajı aldım. Biz oynamıyor, rol ve numara yapmıyoruz. Biz hayatı en doğal haliyle yaşayıp sevenlerimizle paylaşıyoruz… Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok.” notunu yazdı.

Deniz Akkaya da paylaştı: “Yorumsuz”

Manken deniz Akkaya Yeliz Yeşilmen’in paylaşımını kendi sosyal medya hesabından “Yorumsuz” notu ile paylaştı. İşte o paylaşım…

Biz de kızlarla Deniz Akkaya’nın eski fotoğraflarını konuşuyoruz

Yeliz Yeşilmen de, Deniz Akkaya’nın paylaşımının ardından arkadaşlarıyla toplanıp sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak “Biz de kızlarla Deniz Akkaya’nın eski fotoğraflarını konuşuyoruz.” diyerek Akkaya’ya gönderme yaptı.

Yeliz Yeşilmen’in paylaştığı eşinin atletli fotoğrafı dünden bu yana büyük yankı uyandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler