Ana SayfaÜnlülerOyuncu Selim Erdoğan 6 yıl 7 ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

İlgili Postlar

Oyuncu Selim Erdoğan 6 yıl 7 ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Ünlü oyuncu Selim Erdoğan Marmaris’te, geçtiğimiz nisan ayında uyuşturucu yetiştiriciliği ve ticaretinden gözaltına alınmıştı. Birçok sevilen dizi ve sinema filminde roller almış olan oyuncu Erdoğan’a 6 yıl 7 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Selim Erdoğan 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Almıştı

Çiçek Taksi, Meryem, İçerde, Kurtlar Vadisi Pusu, Ulan İstanbul, Hanım Köylü, İffet, Adanalı gibi birçok popüler dizi filmden tanıdığımız ünlü oyuncu Selim Erdoğan, esrar ticaretinden gözaltına alınmıştı. Geçtiğimiz nisan ayında, ünlü oyuncunun, Muğla’nın Marmaris ilçesi, Selimiye Mahallesindeki evine yapılan ihbar sonucunda; İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde operasyon düzenlenmişti.

Selim Erdoğan hapis cezası

Oyuncunun evine yapılan baskında; esrar yetiştirdiği, kuruttuğu, sakladığı ve ticaretini yaptığı ortaya çıkmıştı. Jandarma tarafından gözaltına alınan dizi ve sinema oyuncusu Erdoğan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden davası sonuçlanan oyuncuya 11 yıl 8 ay hapis cezası verilmişti. Selim Erdoğan, hapiste yattığı günler ve iyi hal durumundan 6 yıl 7 ay 20 gün daha hapis yatacak.

Selim Erdoğan hapis cezası

Evini Uyuşturucu Atölyesine Çeviren Oyuncu Pes Dedirtti!

Sabah gazetesinden aldığımız habere göre; oyuncu Erdoğan’ın evine yapılan operasyonda, Jandarma tarafından; evin bir odasında tamamen esrar yetiştirildiği, esrar kurutmak için nem alıcı cihaz ve muhafaza etmek için bir düzeneğin kurulduğu görülmekle birlikte hassas terazi, termometre ve esrar öğütme cihazı bulundu. Ayrıca; evde kavanozlar içinde ve paketlenmiş halde 840 gram da esrar ele geçirilmişti. Halen tutuklu olan Selim Erdoğan, uyuşturucu kullandığını kabul etti ancak ticaretini yapmadığını söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler