Ana SayfaÜnlülerTürk televizyonlarının gördüğü en ilginç dolandırma hikayesi!

İlgili Postlar

Türk televizyonlarının gördüğü en ilginç dolandırma hikayesi!

Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programına katılıp yardım isteyen genç kız, Türk televizyonlarının gördüğü en ilginç dolandırılma hikayesini anlattı. İzleyiciler, adeta şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Serap Paköz’de ilginç dolandırıcılık hikayesi

Ünlü sunucu Serap Paköz’ün sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde isimli programda ilginç bir dolandırıcılık konusu işlendi. Yayına katılan genç kız, at alma bahanesi ile dolandırıldığını anlattı.

At alma bahanesi ile dolandırıldı

Programa katılıp yardım isteyen 26 yaşındaki Sevgi Asan, aynı mahallede büyüdüğü çocukluk arkadaşı tarafından dolandırıldığını anlatırken “Arkadaşım bir gün beni aradı. Ve bana bir at bulduğunu söyledi. Ata el konulacağını söyledi. Ondan öncesinde atın masraflarını karşılamamızı istedi. Bizden ilk etapta 12 bin lira aldılar. Sonrasında her ay düzenli olarak para gönderdim.” diye iddialarda bulundu.

Kendisini dolandıranı yıllar önce boğulmaktan kurtarmış

Sevgi Asan’ın konuşmalarının en ilginç detayı ise, kendisini dolandırdığını iddia ettiği çocukluk arkadaşını yıllar önce boğulmaktan son anda kurtarmış olduğunu iddia etmesi oldu. Stüdyodakiler ve ekran başındaki izleyiciler, Asan’ın anlattığı dolandırıcılık hikayesi karşısında şoke oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler