Ana SayfaÜnlülerBir barışma haberi daha... Dört yıldır küs olan Demet Akalın ve Özlem...

İlgili Postlar

Bir barışma haberi daha… Dört yıldır küs olan Demet Akalın ve Özlem Yıldız barıştı!

Dört yıldır küs olan şarkıcı Demet Akalın ve sunucu Özlem Yıldız barıştı. Bir doğum günü partisi nedeni ile küsen iki yakın arkadaş, yeni yıl ile birlikte dört yıllık küslüklerini de noktaladı. İşte detaylar…

Demet Akalın ve Özlem Yıldız barıştı

2018 yılı barış haberleri ile başladı… Seda Sayan ve Lerzan Mutlu, Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’den sonra bir barışma haberi de Demet Akalın ve Özlem Yıldız’dan geldi. Dört yıldır küs olan Özlem Yıldız ve Demet Akalın barıştı.

Demet Akalın: Artık hayatımda olur ya da olmaz önemli değil.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve yakın arkadaşı ünlü sunucu Özlem Yıldız, dört yıl önce küsmüşlerdi. Demet Akalın, yedi aylık hamileyken konuk olarak katıldığı bir programda Özlem Yıldız ile küslükleri hakkında “Artık hayatımda olur ya da olmaz önemli değil. Bir doğum günü daveti yüzünden tatsızlık yaşadık. Kendisi eve kadar geldi. Konuşmak istemedim. Mesajlara cevap vermedim. Önemli gördüğüm kişilerin mesajına dönerim.” şeklinde konuşmuştu.

Özlem Yıldız: Bir parti yüzünden geldiğimiz hale bak.

Özlem Yıldız ise, Demet Akalın’ın bu sözlerinin ardından “Ortak arkadaşımız Sezen Derelioğlu’nun doğum günü vardı. İkimiz de davetliydik. Bu arada Sezen’in sitedeki arkadaşları doğum gününden bir gün önce de parti yaptı. Beni davet etmişler. Demet’i tanımadıkları için ‘Sen de gel’ dememişler. Demet ‘Neden bana haber vermedin?’ deyip küstü. Sezen ile evine gittik. Bizimle konuşmadı.Demet hamile olduğu için hassas bir dönemden geçiyor. Bir parti yüzünden geldiğimiz hale bak.” şeklinde açıklama yaparak küslüklerinin nedenini anlatmıştı.

Karşılaşıp selamlaştılar

Aradan geçen dört yılın ardından Özlem Yıldız ve Demet Akalın barıştı. ”Nasıl barıştınız?” sorusuna Özlem Yıldız, ”Demet ile Acarkent’te karşılaştık, selamlaştık. Eski dost düşman olmaz. Hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladık…” yanıtını verdi.

Demet Akalın ve Özlem Yıldız’ın barışması, yeni yıla girdiğimiz üçüncü günde Seda Sayan ve Lerzan Mutlu, Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’den sonra üçüncü barış haber oldu. 2018 yılı, magazin dünyası için barış dolu bir şekilde başlamış oldu. Yeni yıl daha ne barışmalara sahne olacak göreceğiz.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler