Ana SayfaÜnlülerSahnede Volkan Konak'a Silahlı Saldırı!

İlgili Postlar

Sahnede Volkan Konak’a Silahlı Saldırı!

Volkan Konak’a silahlı saldırı düzenlendi. Kuzey’in Oğlu Volkan Konak, Ataşehir’de sahne aldığı barda silahlı saldırıya uğradı. İddialara göre “Sen vatan hainisin” diyen bir kişi tarafından silahlı saldırının yapıldığı söyleniyor. Saldırıdan ucuz kurtulan Volkan Konak’ın ise konuya ilişkin açıklaması haberimizde…

Habertürk’ten aldığımız son dakika haberine göre; İstanbul Ataşehir’deki bir barda sahne alan Volkan Konak’a silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Barda, hayranlarına sevilen şarkılarıyla hoş vakitler yaşatan Volkan Konak’a, isminin S.D. olduğu öğrenilen kişi tarafından “Sen vatan hainisin” diyerek silahını ateşlediği öne sürüldü. Silah sesiyle, barda korku ve panik dolu dakikalar yaşandığı öğrenildi.

Volkan Konak’tan İlk Açıklama Geldi! “Olay benimle ilgili değil”

Volkan Konak saldırıyla ilgili olarak “Sevgili dostlar benimle alakası yok. Alkollü yerlerde olur böyle şeyler. Benimle bir alakası yok. Haberim yok, burada biri havaya ateş etmiş, gitmiş ama benimle ilgisi yok. Yaş günüm var. Dostlarım ve arkadaşlarımla, bir sıkıntı yok. O cümle bana yakışmaz zaten. Ben çok detaylı duymadım. Dışarıda atmış” dedi.

Saldırgan, Korumalar Tarafından Etkisiz Hale Getirildi!

Habertürk Haber Merkezi’nden Mustafa Şekeroğlu’ndan aldığımız habere göre; ünlü şarkıcı Konak’ın, saldırıyı yara almadan atlattığı öğrenildi. Atılan kurşunun, Konak’ın başının üstünden geçerek tavana saplandığı bildirildi. Silah sesinin ardından, devreye giren bar korumalarının, tabancalarını ateşleyerek saldırganı sağ bacağından vurdukları ve etkisiz hale getirdikleri açıklandı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler