Ana SayfaYaşamYay Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

İlgili Postlar

Yay Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Yay Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat… Yay burçlarını bu hafta neler bekliyor? Neler yaşayacaklar? Yay burçları için haftalık burç yorumu nasıl? Yay burçları bu hafta hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, karşılaştıkları olayların hayatlarına yansımaları nasıl olacak? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Yay burcu için haftalık burç yorumunu yaptı. 28 Ocak- 3 Şubat Yay burcu haftalık yorumu haberimizde…

Yay burcu 2019 yılı yorumu

Yay Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Yaylar, Venüs’ün sizin burcunuzdaki yolculuğu bu hafta sonunda sonlanacak. Yani beraber olduğunuz kişi ile seyahat planları yapmak, gezip, eğlenceli vakit geçirmek konusundaki enerjiler bu hafta sonunda yerini biraz daha ayakları yere basan hislere bırakabilir.

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Bu yıl gökyüzü yanınızda. Yaşadığınız her olayda dört ayak üstüne düşüyorsunuz.

Şans kalkanınız sayesinde sanki sürekli koruma altındasınız. Kendiniz ile ilgili konularda biraz acımasız yargılarda bulunabileceğiz, değişim isteyip, harekete geçmekte zorlanabileceğiniz bir haftadasınız. Maddi konulardaki gelişmelerde, sakin kalıp, daha önce yaşadığını dersleri hesaba katarak harekete geçmeniz yerinde olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler