Ana SayfaYaşamAkrep Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

İlgili Postlar

Akrep Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Akrep Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat… Akrep burçları bu hafta neler yaşayacaklar? Gezegenlerin Akrep burçları üzerindeki etkisi ne olacak? Akrep burçları hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, karşılaştıkları olaylardan nasıl etkilenecek, yaşamlarında nasıl etkileri olacak, neler yapmalı, nelere dikkat etmeliler? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Akrep burçları için 28 Ocak-3 Şubat haftalık burç yorumunu yaptı. İşte Akrep burcu haftalık burç yorumu…

Akrep burcu 2019 yılı yorumu

Akrep Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Akrepler, geçen hafta yaşanan Tam Ay Tutulmasında sizin için enerji değişimleri kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız, iletişim, hayat planlarınız, hobileriniz ve yurtdışı planlarınızın yönetildiği evlerde oldu. İletişim konuları gündeminizde olmaya bu hafta da devam ediyor. Bu aralar, egolarınız veya planlarınız olmadan, içinizden geldiği gibi iletişim kurmanız sizin moralinizi düzeltiyor olabilir.

Maddi kazançlarınızla ilgili şanslı bir yıldasınız. İkili ilişkilerinizde size bu konuda destek vermesi ile tahmininizden daha fazla iş seçeneği ile karşılaşabilir veya paranızın bereketli olduğunu düşünebilirsiniz.

Mars’ın Boğa burcundaki seyahati sebebiyle, ilişkinizde, evliliğinizde veya ortaklarınız ile ilgili gündeminizde hayat enerjinizin yerinde olduğunu hissedebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler