Ana SayfaYaşamTerazi Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

İlgili Postlar

Terazi Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Terazi Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat… Terazi burçlarını bu hafta neler bekliyor? Terazi burçları, 28 Ocak-3 Şubat haftasında neler yaşayacaklar? Yaşadıkları olaylardan nasıl etkilenecek, yaşamlarında hangi etkileri ile karşılaşacaklar, nasıl davranmaları gerekiyor? Terazi burçları gezegenlerden nasıl etkilenecekler? Türkiye’nin en popüler astrologlarından Nuray Sayarı, Terazi burçları için haftalık burç yorumunu yaptı. Terazi burcu haftalık yorumu haberimizde…

Terazi burcu 2019 yılı yorumu

Terazi Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Teraziler, yuva, ev, hane, aile konuları ile ilgili bu hafta da yoğun bir gündeminiz var.Ailenizin içindeki ilişkilerde ara bulucu rolüne yapınız gereği isteyerek talip olsanız da, bu rol sizi biraz yıpratıyor olabilir. Geçen hafta yaşanan Tam Ay tutulması ve Dolunay da bu konular üzerinde oldu. Önümüzdeki süreçte, evinizi değiştirebilir, aileniz ile ilgili kritik kararlar alabilirsiniz.

Mars’ın tam karşıt burcunuzdaki hareketi size özellikle ilişkilerinizle ilgili konularda daha enerji dolu ve istekli hale getiriyor.Geçtiğimiz hafta yaşanan Ay tutulmasının ardından, iş hayatınız veya aileniz ile ilgili durumlarda kritik kapanışlar da gündeminize gelebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler