Ana SayfaYaşamBaşak Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

İlgili Postlar

Başak Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Başak Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat… Başak burçlarını bu hafta neler bekliyor? Başak burçları hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, karşılaştıkları olaylardan nasıl etkilenecek, yaşamlarında bunun etkilerini nasıl hissedecekler? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Başak burçları için 28 Ocak-3 Şubat haftalık yorumunu yaptı. Nuray Sayarı, Başak burçları için detaylı bilgiler verdi. Başak burcu haftalık yorumu haberimizde…

Başak burcu 2019 yılı yorumu

Başak Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Başaklar, her ne kadar sizin döneminizin başlamasına yani Güneş’in Başak burcuna geçmesine uzak olsak da, tam zıttınız olan Balık burcu döneminin başlaması sizin de hayatlarınızda bazı değişikliklerin yaşanmasına sebep olacaktır. Bu sebeple şubat ayının 2. yarısı sizin için kritik bir dönemin başlamasını işaret ediyor. 19 Şubat’ta, 1° Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek ve hayatınızın sizi ilgilendiren kısmında bir karar vermenizi sağlayacak. Dolunaylar kapanış enerjisi olduklarından, bir dönemi kapatmak olarak da yorumlayabiliriz. İlgili haftalarda detaylı yer vereceğim.

Geçtiğimiz hafta enerjinizin düştüğünü hissetmiş olabilirsiniz

Geçen hafta yaşanan tutulma ile birlikte aşk hayatınızda kritik bazı gelişmeler yaşamış, enerjinizin düştüğünü hissetmiş olabilirsiniz. Bu olaylar çocuklarınızın hayatları hakkında da oluşmuş olabilir. Başlangıçlar hep sancılıdır, kendinize biraz zaman tanımanızı ve hayattan aldığınız keyfi tekrar yakalayacağınızı hatırlatmak isterim.

Başak burcu gibi diğer tüm burçların yorumlarını her hafta en güncel ve en güvenilir hali ile sitemizde bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler