Ana SayfaYaşamAslan Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

İlgili Postlar

Aslan Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Aslan Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat… 28 Ocak-3 Şubat haftasına girmemiz ile birlikte tüm burçlar haftalık yorumlarını merak etmeye başladı. Peki, Aslan burçlar bu hafta neler yaşayacaklar? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalma olasılıkları bulunuyor? Aslan burçları gezegenlerden nasıl etkilenecek? Aslan burçlarını bu hafta neler bekliyor? Türkiye’nin en ünlü astrologlarından Nuray Sayarı, Aslan burcu haftalık yorumunu yaptı. Aslan burcu haftalık yorumu haberimizde…

Aslan burcu 2019 yılı yorumu

Aslan Burcu Haftalık Yorumu

Geçen hafta yaşanan tutulma, son tutulmaydı

Sevgili Aslanlar, geçen hafta sizin için kritik bir tutulma daha yaşadınız. Bu geçtiğimiz iki buçuk senenin, burcunuzdaki son tutulmasıydı. Tutulma etkilerinin yaklaşık altı ay kadar sürdüğü düşünülürse, önümüzdeki altı ay boyunca aslında hayatınızın geldiği yeni noktada taşlar yerine oturacak ve belki de sizi hayal ettiğiniz yepyeni başlangıçlara taşıyacak. Değişim yaşanan konular sizin için her ne ise bilin ki en hayırlısı oldu.

Değişim biraz zor olabilir

Değişim, sürecin içerisindeyken biraz zorlasa da meydana gelen yeni durum, ulaşmak istediğiniz hayata sizi daha da çok yaklaştırır.

Bir dönemi kapatma kararı alabilirsiniz

Duygularınız, ilişkiniz, ortaklıklarınız ve hayatınızın gidişatı ile ilgili kritik olaylar yaşayabilirsiniz. Hayattan aldığınız keyif, kaygılarınız, duygularınız ile ilgili önemli farkındalıklar oluşabilir, bir dönemi kapatma kararı alabilirsiniz.

Aslan burcu gibi diğer tüm burçların haftalık yorumlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler