Ana SayfaYaşamOğlak Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

İlgili Postlar

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat… Oğlak burçlarını bu hafta neler bekliyor? Oğlak burçları 28 Ocak-3 Şubat haftasında neler yaşayacak, hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, yaşadıkları olaylardan nasıl etkilenecekler? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Oğlak burcu haftalık yorumunu yaptı. İşte 28 Ocak-3 Şubat Oğlak burcu haftalık yorumu…

Oğlak burcu 2019 yılı yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Oğlaklar, eşinizin geliri ile ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Elinize geçen beklenmedik bir para ile bir borcunuzu erken yatırabilirsiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmaya çalışmalısınız.

Yay Burcu Haftalık Yorumu 28 Ocak-3 Şubat

Kendinize duyduğunuz güvenin artışıyla birlikte ilişkilerinizde değişiklikler olabilir. Ben bana yetebiliyorumdan emin olun. Gafletli bir komşunuz varsa bu hafta onunla  görüşmeyin.

Kendim bunu nasıl değiştirebilirim’in üzerinde durun. Kazalara karşı dikkatli olun. Ay tutulmaları ile birlikte aile büyüklerinizle tartışabilirsiniz, üzerinize fazla gelebilirler ama bu durum sizi üzmesin. Konuşmadan önce düşünmek çok önemli, unutmayın. Bu hafta ani düşünmeden kararlar alıp vermeyin, sakın istifa vermeyin. Kendinizi zora sokacak yükün altına girmeyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler