Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Kazım'ın Seyran'ı Tarık'a Vermek...

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Kazım’ın Seyran’ı Tarık’a Vermek İstediğini Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, Kazım’dan tokat yese de ayağa kalkıp Seyran’a elini uzatıp birlikte yalıya dönmek istiyor. Ama Seyran, Ferit’in elini tutmuyor. Halis ağa, Kazım’ın torununa tokat attığını öğrendikten sonra bu işin dönüşünün olmayacağını Hatice’yi arayıp söylüyor. İfagat, Palin’i Halis ağayla tanıştırıyor. Ferit Pelin’e, Seyran’dan boşanmayacağını boş yere hayal kurmamasını söylüyor. Saffet ağa, Suna’yı torunu Saffet’e istemeye geliyor. Diğer torunu Tarık’a da Seyran’ı istiyor. Yalı Çapkını 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, Kazım’ın Seyran’ı Tarık’a vermek istediğini öğreniyor.

Ferit Kazım’ın Seyran’ı Tarık’a Vermek İstediğini Öğreniyor!

Yalı Çapkını 29. bölüm 1. fragmanında; Seyran, babasının kendisini Tarık’a vereceğini öğreniyor. Onunla evlenmeyeceğini söyleyen Seyran, babasından yine şiddet görüyor. Ferit, durumu öğrenip daha boşanmadan Kazım’ın Seyran’ı, Saffet ağanın oğluna vereceğini dedesine söylüyor. Halis ağa, durumu öğrenince öfkeden deliye dönüyor.

İşte Yalı Çapkını 29. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zerrin’in Kazım’ın aklını karıştırmasından sonra Ferit’le Kazım birbirlerine giriyor. Kazım’ın tokat atmasıyla yere yığılan Ferit, ayağa kalkıp yinede Seyran’a elini uzatıyor. Ama Seyran, Ferit’in elini tutmuyor. Durumu öğrenen Halis ağa küplere biniyor. Hatice’yi arayıp bu işin geri dönüşü olmayacağını söylüyor.

Abidin, işi bıraktığını ve Ferit’le olanları Suna’ya anlatıyor ve ona evlenme teklif ediyor. Ferit’ten sonra Seyran da Suna ile Abidin’i öğreniyor. Onların durumunu konuşmak için Ferit’le buluşuyor. Ferit ise, Seyran’ın kendi durumlarını değil Suna’nın Abidin’le olan durumunu konuşmak için kendisiyle buluşmasına çok öfkeleniyor.

İfagat, Halis ağaya Pelin’i anlatıyor ve onunla konuşmasını sağlıyor. Pelin’in yalıya gelip dedesiyle görüştüğünü öğrenen Ferit Pelin’i buluyor ve ona, boş hayaller kurmamasını kendisinin asla Seyran’dan boşanmayacağını söylüyor.

Saffet Ağa, Saffet ve abisi Tarık’ı da alarak Kazımlara tanışmaya gidiyor. Suna tüm bu olanlar karşısında çaresiz kalıyor. Tarık, gözünü Seyran’dan alamıyor. Saffet ağa, direkt konuya girip Suna’yı torunu Saffet’e istiyor. Kazım da, kızını veriyor ve yüzükler takılıyor.

Tarık ise, bir fırsatını bulup Seyran’ın yanına gidip onu taciz ediyor. Diğer torununun Seyran’dan hoşlandığını anlayan Saffet ağa, Tarık’a da Seyran’ı istiyor. İki kardeş, düştükleri bu durumdan nasıl kurtulacaklarını düşünmeye başlıyorlar. Seyran, Ferit’i arıyor. Ama Ferit, uyuyakalıyor. Seyran’ın aramalarını görmüyor. Pelin, Ferit’in odasına balkondan giriyor ve onun yanında Sultan’ı görüyor.

Yalı Çapkını 28. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İfagat Ferit’in Başına Çorap Örmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler