Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 28. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İfagat Ferit'in Başına Çorap Örmeye...

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 28. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İfagat Ferit’in Başına Çorap Örmeye Hazırlanıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 28. yeni bölümüyle 14 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, Kazım’dan tokat yeyip yere düştüğü halde kalkıp yine Seyran’a elini uzatır. Ama Seyran, Ferit’in elini tutmaz. Halis ağa, Kazım’ın torununa tokat attığını öğrenip hemen Hatice’yi arar. Hatice ile Halis ağa, bu yüzden tartışır. Ferit’in artık kimseyi gözü görmez. Pelin, artık Ferit’in kendisine dönmeyeceğini anlar ve ona, Seyran’dan ayrılması gerektiğini söyler. Seyran ise, Ferit’i kaybettikten sonra onu ne kadar çok sevdiğini anlar. Yalı Çapkını 28. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. İfagat, Ferit’in başına çorap örmeye hazırlanıyor.

İfagat Ferit’in Başına Çorap Örmeye Hazırlanıyor!

Yalı Çapkını 28. bölüm 3. fragmanında; İfagat, evdeki herkesi bu evliliğin bitmesi gerektiğine inandırıyor. Tabi bu durumda Kazım, yüklü bir nafaka almayı planlıyor. İfagat, Pelin’i eve çağırıp ona, söylediği her şeyi yapmaya hazır olup olmadığını soruyor. O da kabul ediyor. Halis, torununun Kazım’dan dayak yemesini hazmedemiyor. Seyran, Tarık tarafından tacize uğruyor. Ferit ile Seyran, buluşuyor. Ama ikisi de bu işin çıkmaz bir yola girdiğini bir kez daha anlıyor.

İşte Yalı Çapkını 28. bölüm 3. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 27. BÖLÜM ÖZETİ!

İfagat, Seyran’ın Ferit’le tartışıp evi terk ettiğini Zerrin’in yanındayken öğrenir. Pelin’e elini öptürüp eğer Ferit’i istiyorsa biraz beklemesini söyler. Halis ağaya da Seyran’ın evi terk ettiği haberi gelir. Çok sinirlenen Halis ağa Kazım’a, gelin değil oyuncak mı aldıklarını söyleyip, akşam iftar sofrasında Seyran’ın evde olmasını istediğini söyler.

Kazım o sinirle eve gider. Seyran’ın Ferit’le ayrılmak istediğini o eve dönmek istemediğini öğrenir ve kızını döndürmek için dayaktan geçirir. Seyran ölse de o eve dönmeyeceğini söyler. Kazım Halis ağayı arayıp kızının rahatsız olduğunu ertesi gün onu kendi elleriyle getireceğini söyler.

Pelin, Ferit’in çok sevdiği arkadaşı Gülşah’ı bulup ondan Ferit’le kendisini bir araya getirmesini ister. Ferit, bu arada Abidin ile Suna arasındaki aşkı öğrenir. Abidin’in üzerine yürüyen Ferit ondan bunun hesabını sorar. Abidin, artık o yalıda çalışmak istemez.

Suna’nın görücüleri Kazım’ı arar. Kazım, halasıyla konuşup kararlarını onlara bildireceklerini söyler. Zerrin Kazım’ı bulup ona, Ferit’in kız arkadaşının annesi olduğunu, eğer Seyran Ferit’le boşanırsa büyük tazminat ve nafaka alması için elinden geleni yapacağını söyler.

Kazım’ın aklına bu iş yatar ve doğruca yalıya gidip Halis ağanın karşısına çıkar. Ona, kızını ikna edemediğini, boşanmak istediğini söyler. Halis ağa, Kazım’ın niyetinin para koparmak olduğunu anlayıp ona ne istediğini sorar. Kazım, Halis ağanın sinirlendiğini görünce yalıyı terk eder.

Eve gidip Seyran’a, bu boşanma işini onayladığını söyler. Durumu öğrenen Ferit, Seyran’ın yanına gidip onu almadan oradan gitmeyeceğini söyler. Kazım ise Ferit’e, tokat atar.

Yalı Çapkını 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Seyran Ferit’i Çok Sevdiğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler