Ana SayfaDizilerÇöp Adam 17. Bölümü Neden Yayınlanmadı? Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Çöp Adam 17. Bölümü Neden Yayınlanmadı? Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Star Tv’nin büyük ilgiyle izlenen Çöp Adam dizisinin son bölümünde; İpek’in gelişinin ardından yaşananlar Peri ve Tamer’in arasında gerilim yaşanır. Yalıya döndüklerinde ise onları başka bir kötü sürpriz bekler. Tamer’in de ona karşı olduğunu hisseden Peri ani bir patlamayla fevri bir adım atar. Onun için acı verici bir ana tanık olan Berrin, kendisini teselli edecek kişinin yanına gider. Ertesi sabah, Selim otelde gördükleri karşısında şok olureken Peri, kahvaltı sofrasında hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Evdeki gerilim tırmanırken, yalıdakiler asıl tehlikenin kapıda olduğundan habersizlerdir. Çöp Adam 17. bölümü neden yayınlanmadı? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çöp Adam 17. Bölümü Neden Yayınlanmadı?

Çöp Adam 17. bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak, Beşiktaş – Atletico Madrit maçı nedeniyle ekrana gelemedi. Dizinin büyük merakla beklenen yeni bölümü, 17. yeni bölümüyle 19 nisan çarşamba günü ekrana gelecek.

İşte Çöp Adam dizisinin 17. bölüm 1. fragmanı…

ÇÖP ADAM 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Peri’nin annesinin gelişiyle başlayan kriz, Süleyman’ın saldırısıyla hastanede sona eriyor. Peri, annesinin yalıda olduğunu bile bile onu umursamadan Tamer ve diğerleriyle hastaneye gidiyor. Öte yadan İpek, evde Aysel ve Bülent’e Peri ile ilgili sırrı açıklıyor. Selim’in Ahu’yu Cenk’in odasında yakalamasının ardından Berrin, ablasını temize çıkarmak için kendisinden hiç beklenmeyecek bir yalan uyduruyor.

Tamer ile Peri, yalıdaki gerginlikten biraz uzak durmak için Seko’nun evine gidiyorlar. Burada karşılaştıkları sürpriz misafirler ve öğrendikleri bilgiler, ikisinin arasında büyük bir gerilime yol açıyor. Peri’nin ruh sağlığı konusunda giderek endişelenen Tamer, sorularına cevap bulabileceği tek kişiyle görüşüyor ve artık bir karar vermesi gerektiğini anlıyor.

Tamer, artık bir karar veriyor. Bu esnada Peri, Aysel’e öyle bir şey söylüyor ki yalıda ortalık çok karışıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisi 19 nisan çarşamba günü saat 20:00’da Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler