Ana SayfaVideoYağmur ve Irmak Ünal'ın Tatsız Gecesi

İlgili Postlar

Yağmur ve Irmak Ünal’ın Tatsız Gecesi

Yağmur ve Irmak Ünal kardeşlerin keyifli başlayan gecesi neden tatsız bitti? Güzel kardeşlerin yanında kimler vardı? İşte haberimizin detayları…

Yağmur Ünal, sevgilisi Kasım Garipoğlu ile ayrıldı!

Kıskançlık Krizi

Cihan Ünal’ın ilk eşinden olan kızı Irmak ve Türkan Şoray’dan olan bir diğer kızı Yağmur’un yakınlıkları sevenleri tarafından hayranlıkla takip ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kasım Garipoğlu ile yaşadığı kıskançlık sebebi ile ayrıldığı yazılan Yağmur Ünal, tüm bu haberleri adeta yalanlarcasına Garipoğlu ile birlikte önceki akşam bir yemekte görüntülendi.

Sevgilisi Kasım Garipoğlu’nu ablası Irmak Ünal ile tanıştırmak isteyen Yağmur Ünal, bir yemek organize etti. Bebek’de bir restoranda buluşan aileye Survivor yarışması ile birlikte adını duyuran, arkadaşları Anıl Tetik de eşlik etti.

Yedi yıllık eşi Emre Karabacak’dan boşanan Irmak Ünal’ın, Anıl Tetik ile birlikte şarkılar söyleyip, dans ettiği iddia edilirken; mekandan el ele çıkan Ünal ve Anıl, gazetecileri görünce ayrı yönlere gitti.

Yağmur Ünal Kimdir?

Kendini Yerde Buldu

Aldığı alkol nedeniyle ayakta durmakta zorlandığı görülen Yağmur Ünal’ın yardımına ablası koştu. Irmak Ünal, kardeşi Yağmur’un koluna girerek, yürümesine yardımcı oldu. Ancak topuklu ayakkabısının azizliğine uğrayan Yağmur Ünal, kendini yerde buldu. Beşiktaş Belediyesi’ne ait çöp toplama aracının hemen yanına düşen Yağmur Ünal, zor anlar yaşadı. İşçilerin ve çevredekilerin yardımıyla kaldırılan Ünal, ayağından çıkan ayakkabılarını eline alarak, aracına binmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler