Ana SayfaVideoÜmit Karan ve Batuhan birbirine girdi! Survivor 35. bölüm fragmanı...

İlgili Postlar

Ümit Karan ve Batuhan birbirine girdi! Survivor 35. bölüm fragmanı…

Survivor 2018’in 30 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek olan 35. bölümün fragmanı heyecan yarattı. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor’ın yeni bölümünde, All Star’dan Ümit Karan ile Gönüllüler’e yeni katılan Batuhan arasında tartışma yaşanıyor. Gönüllüler takımında ise Nagihan ve Funda isyan bayrağını çekiyor. İşte detaylar…

Survivor 2018’de adrenalin bitmiyor. Allstar ve Gönüllüler takımının Dominik’te geçen hırslı ve zorlu mücadelesindeki yeni gelişmeler de izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Peki, Survivor 2018’de bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak?

“BURADA PUANLARI NAGİHAN KARADERE ALIYOR”

Survior 2018’de geçtiğimiz hafta şok bir eleme yaşanmış ve Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Ramazan Kalyoncu adaya veda etmişti. Gönüllüler takımında her geçen gün artan tartışmalara bir yenisi daha eklendi.  Allstar takımından Gönüllülere transfer olan Nagihan Karadere’nin ‘Burada puanları Nagihan Karadere alıyor’ sözlerine takım arkadaşı Funda’dan sert tepki geldi. Funda, Nagihan’ı eleştirerek şunları söyledi: “Herkesin gereken yerde geri çekilmesi lazım. Ama Nagihan bunu bir türlü yapmıyor. Nagihan gibi Birsen de onun peşinde gitmeye başladı. Ama ben bunun böyle olmasına izin vermeyeceğim.” dedi.

ÜMİT KARAN VE BATUHAN ARASINDA YAŞANAN GERGİNLİĞİN DETAYLARI BU AKŞAM YAYINLANACAK

30 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan Survivor 2018’in yeni bölümünde, Gönüllüler ve All Star takımları Alp Kırşan’ın yöneteceği yemek ödüllü oyunda karşı karşıya gelecek. Kırşan’ın ‘Krallar gibi bir ödül’ sözleriyle açıkladığı yemek ödülünü gören yarışmacılar adeta kendinden geçiyor.Ödül oyunu sırasında ise Ümit Karan ve Batuhan arasında sinirler geriliyor. Oyun sırasında kenardan bağıran Batuhan’ın sözlerine kızan Ümit Karan tepki gösteriyor. İkili arasında tansiyon yükselirken araya takım arkadaşları giriyor. Survivor’da son 3 oyunu da kaybeden Gönüllüler takımı bakalım bu akşamki ödül oyununu kazanabilecek mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler