Ana SayfaKültür ve SanatMüziknetD Müzik 9 milyon takipçiye ulaştı!

İlgili Postlar

netD Müzik 9 milyon takipçiye ulaştı!

Türkçe pop müzikten alternatif müziğe kadar çeşitli tarzlardaki müzik kliplerinin resmi yayın platformu olan, netD Müzik 9 milyon takipçiye ulaştı!

netD Müzik Nedir ?

Ocak 2014’te kurulan netD müzik, 60’ın üzerinde yapım firmasına ait şarkıların dijital yayın haklarını bulunduruyor. Türkçe müziği ücretsiz ve kolay ulaşılabilir olarak tüm dünyaya yaymayı ve dinletmeyi hedef edinen netdmüzik, bunun yanında sanatçılar ve yapım firmaları için dijital platformlarda telif yönetimi de gerçekleştirerek, eser sahiplerinin hak kaybı yaşamasının da önüne geçiyor.

Netd müzik, dünya genelinde en çok tercih edilen üçüncü kanal aynı zamanda üç yıl içinde en hızlı yükselişe sahip olan ikinci kanal olurken 10 Milyon abone için geri sayıma başladı.

music-of-netd

Doğan TV Holding bünyesinde bulunan netd, Doğan TV Holding’in gerçek ve tüzel kişilerinin hak sahibi olduğu her türlü dizi, film, program, belgesel ve tüm diğer içerikleri portal üzerinden münhasıran yayınlanmak amacıyla kurulmuştur.

Her yaştan farklı kullanıcılara hitap edecek olan yasal video platformu netd, ileri teknolojileri kullanarak izleyicilerine istedikleri zaman istedikleri tüm içerikleri izleme fırsatı sunarak bu yeni eğlence dünyasında yer alma olanağı vermeyi hedeflemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler