Ana SayfaVideoEsra Erol'da İnanılmaz Bir Olay Daha: Dayısı, Öz Babası Çıktı!

İlgili Postlar

Esra Erol’da İnanılmaz Bir Olay Daha: Dayısı, Öz Babası Çıktı!

ATV televizyon ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programında bomba etkisi yaratan bir itiraf geldi. 6 Kasım 2018 tarihinde yayınlanan Esra Erol’da da herkesi şok eden bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Burcu Çerşil dayısının öz babası olduğunu iddia edince ortalık karıştı. Canlı yayında yaşanan olaylar karşında seyircilerin kanı buz kesti ve işte o olayın detyaları…

Tüm Seyirci Esra Erol’da Duyduklarına İnanamadı!

Burcu Çerşil daha 19 yaşında gencecik bir genç kadın ama yaşadıkları yaşından büyük. Burcu Çerşil küçük yaşında gösterdği cesaretle bütün derdini ATV ekranına çıkıp anlatmya başladı. Burcu anlattıkça seyirciler’in ve Esra Erol’un dili tutuldu. Burcu, yıllardır babası bildiğin adamın aslında öz babası olmadığını ve hatta öz babasının, annesinin babasının diğer evliliğinden olan erkek kardeşinden yani dayısının olduğunu iddia etti.

Burcu’nun anlattığına göre, dayısı bildiği babası 2 kardeşine birden tecavüz etmiş. Burcu da bu şekilde dünyaya gelmiş.

Tecavüze uğrayan iki kız kardeşten diğeri şikayetçi olmasına rağmen Burcu Çeşil’in annesi hamile kaldığı için şikayetçi olamamış ve Burcu’yu doğurmak zorunda kaldığı bu gerçeği de Burcu’dan yıllarca sakladığını söyledi.

 

Babası Dayısı Çıktı!

Burcu Çerşil’in Esra Erol’da programında şunları anlattı;

11 yaşında üvey evlat olduğumu öz babam sandığım Recep beyin ise babam olmadığını öğrendim. Bu gerçeği öğrensemde ondan vazgeçip onu dışlamadım çünkü bana hep bir baba şefkatiyle yaklaştı ben de öz babam olmadığını bildiğim halde Recep beyi kabullendim. Bana hep tam bir babalık yaptı, yemedi yedirdi, giymedi giydirdi derler ya aynı öyle bir insandı. Ama annem onun değerini hiç bilmedi.

 

Annem Tecavüz Eden Üvey Abisinden Şikayetçi Olmamış!

2 kız kardeşe tecavüz eden Burcu’nun annesini hamile bırakan ve bu hamilelikten dünyaya gelen Burcu Çerşil teyzesinin kendisine tecavüz eden üvey abisinden şikayetçi olduğunu öğreniyor. Buna karşılık annesinin bu olay için üvey abisinden şikayetçi olmadığını öğreniyor. Bu olaylar karşısında Burcu Çerşil annesine “Teyzem şikayetçi olmasına rağmen anneme neden şikayetçi olmadığını sordum ve bana bu durumun çok utanç verici olduğunu, teyzenin şikayet dosyası var ama benim dosyam yok” dedi.

 

Kuzeni Sanıyordu Kardeşi Çıktı

Burcu’da gelen bir itiraf daha şok etkisi yarattı: “Dayım olarak bildiğim, Süleyman Negizcan, babam iki kardeşe tecavüz etmiş ve bir tane daha kardeşim varmış. Onu da bana 18 yıl boyunca kuzenim olarak göstermişler. Havva teyzem tecavüz sonucu dünyaya gelen kendi oğluna 10 yaşındayken gerçeği söylemiş. Kuzenim, dayısının annesine tecavüz ettiğini ve babasının o olduğunu biliyor.”

Tüm seyircileri şok eden bu rezalet olayda şok bir gelişme daha oldu. Burcu Çerşil’in annesi, dayısı sandığı babası Süleyman Negizcan’ın diğer kız kardeşi Havva’dan da bir çocuğu olduğunu iddia etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler