Ana SayfaDünyaVictoria’s Secret’ın En Yeni Meleği Grace Elizabeth

İlgili Postlar

Victoria’s Secret’ın En Yeni Meleği Grace Elizabeth

Vogue, V Magazine ve GQ gibi dergiler tarafından yeni nesil süper model olarak adlandırılan genç model Grace Elizabeth Victoria’s Secret’ın bu seneki son meleği oldu!

Grace Elizabeth Kimdir?

Grace Elizabeth Victoria’s Secret Meleği

Genç ve güzel model Grace Elizabeth Vogue İtaya’nın kapağında yer aldığı zaman dergi yayın tarihinden önceki son 15 senede en yüksek satış rakamına ulaştı. Sektörün en önemli internet sitelerinden birinde de ilk sıralarda yer alan dikkat çekici model Grace Elizabeth’in uluslararası görünürlüğe sahip olması da O’nun en çok tercih edilen modellerden bir tanesi olmasını sağladı. Grace Elizabeth, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu; Paris, İspanya, Rusya ve Almanya gibi birçok Vogue dergisinin kapağında yer aldı. Bunun dışında V Magazine, InStyle, Porter Edit, Harper’s Bazaar ve ELLE gibi dergilerin de kapağında boy gösterdi.

Bu yıl 23. kez düzenlenen Victoria’s Secret Defile Görüntüleri!

Lake City, Florida’da doğup büyüyen genç model Grace’in karşı konulmaz star ışığı, Guess ile yaptığı ilk çıkıştan belliydi.

Yalnızca üç yıllık model geçmişi olmasına rağmen Grace, Chanel, Karl Lagerfeld, Versace, Carolina Herrera, Hugo Boss, Max Mara, Tory Burch ve Ralph Lauren gibi dünya devi moda evlerinin kampanyalarında yer alarak moda sektöründe kalıcı olduğunu kanıtladı.

Bütün bu başarıların yanı sıra Grace, sektördeki ikinci yılında BOF500 listesinde kendine yer bularak moda dünyasının en etkili kişilerden biri olmayı başardı.

Görünen o ki genç ve güzel manken Grace Elizabeth için bunlar sadece başlangıç!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler