Ana SayfaÜnlülerVefat Eden Babasının Cenazesine Katılamayan Burak Deniz'den Açıklama...

İlgili Postlar

Vefat Eden Babasının Cenazesine Katılamayan Burak Deniz’den Açıklama…

Geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Teoman Deniz’in cenaze gününde yanında olamayan ünlü oyuncu Burak Deniz, açıklamasıyla duyanları şaşırttı. İşte Detaylar..

Vefat Eden Babasının Cenazesine Katılamayan Burak Deniz’den Açıklama…

Oynadığı dizi ve sinema filmlerindeki yüksek performansıyla adından her zaman söz ettiren yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in babası Teoman Deniz, geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu yetiştirildiği yaşama gözlerini kapamıştı.

Geçtiğimiz günNişantaşı’ndak spor klübünden ayrılırken objektiflere takılan oyuncu Burak Deniz, babası Teoman Bey’in cenazesine niçin  katılmadığını açıkladı.

“Sadece Zamansal Açıdan Yetişemedim”

Habertürk’ün hazırlayıp sunduğu özel haberine göre, magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, babası Teoman Deniz’in cenaze törenine niçin katılamadığına şu ifadeler ile açıklık getirdi: “Sadece zamansal açıdan yetişemedim sonrasında vedalaştık öyle yazıldığı gibi babamla bir problemim yoktu.”

“Hayatın Akışına Göre İlerlemeliyiz”

Başarılı oyuncu dizi setlerindeki ortamın güvenli bulup bulmadığı hakkında yöneltilen sorusuya ise, “Olabildiğince önlemler alınıyor. Setlerdeki önlemlere güvenmek zorundayız herkes kadar bu sektörün de böyle ilerlemesi gerekiyor o yüzden hayatın akışına göre ilerlemeliyiz” cevabını verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler