Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hatice'den Alanur'a Şok Teklif Geliyor!

İlgili Postlar

Veda Mektubu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hatice’den Alanur’a Şok Teklif Geliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Veda Mektubu, 8. yeni bölümüyle 17 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Alanur’un ne yapmak istediğini anlayan Seher iyice köşeye sıkışır. Seher, Alanur’dan hesap sormak için onun yanına gider. Ancak Alanur, Seher’i açık açık Ziya’yı onun elinden almakla tehdit eder. Yıllarını çalan Seher’e, bu dünyayı ona zindan edeceğini söyler. Veda Mektubu 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hatice’den Alanur’a, şok teklif geliyor.

Hatice’den Alanur’a Şok Teklif Geliyor!

Veda Mektubu 8. bölüm 2. fragmanında; Mehmet ile Aslı arasındaki ilişki, neredeyse bitecek noktaya geliyor. Seher Aslı’yı, Ziya ve Alanur arasındaki ilişkiyi Mehmet’e anlatmakla tehdit ediyor. Alanur ise, Ziya’yı Seher’e karşı uyarıyor. Öte yandan Mehmet ile Aslı’yı ayırmak isteyen Hatice Alanur’a, o mektubu yazanın Seher olduğunu ispat edebileceğini söylüyor.

İşte Veda Mektubu 8. bölüm 2. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Hatice, Aslı’ya yaptıkları ortaya çıktıktan sonra büyük bir buhran geçirir. Bir intihar mektubu yazıp ilaç içer. Annesi kızını baygın bir şekilde görünce evi ayağı kaldırır. Mehmet, hemen Hatice’yi kucağına alıp hastaneye yetiştirir. Aslı da, onlarla hastaneye gitmek ister. Ama Seher, onun hastaneye gelmesini istemez.

Adeta Aslı, günah keçisi ilan edilir. Durumu öğrenen Alanur da hastaneye gider. Hastanede Hatice’nin kalbi durur. O sırada annesi karşısında Alanur ile Aslı’yı görünce onlara öfkesini kusar ve tüm olanların sorumlusu olarak onları gösterir. Alanur, kızını alıp eve döner.

Yolda Aslı, arkadaşıyla telefonda konuşurken Seher’in kızına tokat attığını duyar. Alanur, bu duyduklarından sonra kızını o eve göndermek istemez. Mehmet Aslı’yı götürmek isteyince o da onunla Ziya’nin evine valizleriyle birlikte gider. Seher hastanedeyken Alanur, mutfağa girip börek yapmaya başlar.

Seher, Alanur’u evinde ve de mutfağında görünce deliye döner. Yemekte Alanur, Ziya’nın kendisine yıllar önce aldığı fuları boynuna takıp oturur. Seher’e, kızına uyguladığı şiddetin konusunu açar. Ondan bunun intikamını almak için Ziya’yla özel konuşmak istediğini söyler.

Onlar birlikte odaya geçince Seher, sinirinden ne yapacağını bilemez. Alanur odada Ziya’ya eskiyi açar ve o veda mektubunu kimin yazdığını kendisi gibi bildiğini söyler. Fuları da Ziya’ya verip çıkar. Ertesi gün görüşmek için Ziya’yla randevulaşır.

Seher, Alanur’u Ziya’nin aradığını ve ertesi gün için randevulaştıklarını anlar. Hemen Nevzat’tan Ziya’yı takip etmesini ister. Onlar buluşup konuşurken Seher oraya gelir. Ziya, eve döndüğünde Seher’in evde olmadığını görür.

Veda Mektubu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alanur Seher’e Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler