Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alanur Seher'e Savaş Açıyor!

İlgili Postlar

Veda Mektubu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alanur Seher’e Savaş Açıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Veda Mektubu, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hatice, intihar ediyor ve tüm aile hastaneye koşuyor. Aslı ve Alanur da hastaneye gidiyor. Alanur, hastanede hakarete uğrayınca geri dönüyor. Yolda Seher’in, kızına tokat attığını öğrenip valizini alıp onunla eve gidiyor ve yemekte Seher’den bunun hesabını soruyor. Ertesi gün Alanur ile Ziya buluşuyor. Seher, onları takip ettirip buluştukları yere gidiyor. Onların yanına gidip bu gizli buluşmanın hesabını soruyor. Veda Mektubu 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Alanur, Seher’e savaş açıyor.

Alanur Seher’e Savaş Açıyor!

Veda Mektubu 8. bölüm 1. fragmanında; Alanur’un ne yapmak istediğini anlayan Seher iyice köşeye sıkışıyor. Seher, Alanur’dan hesap sormak için onun yanına gidiyor. Ancak Alanur, Seher’i açık açık Ziya’yı onun elinden almakla tehdit ediyor. Yıllarını çalan Seher’e, bu dünyayı ona zindan edeceğini söylüyor.

İşte Veda Mektubu 8. bölüm 1. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hatice, Aslı’ya yaptıkları ortaya çıktıktan sonra büyük bir buhran geçiriyor. Bir intihar mektubu yazıp ilaç içiyor. Annesi kızını baygın bir şekilde görünce evi ayağı kaldırıyor. Mehmet, hemen Hatice’yi kucağına alıp hastaneye yetiştiriyor. Aslı da, onlarla hastaneye gitmek istiyor. Ama Seher, onun hastaneye gelmesini istemiyor.

Adeta Aslı, günah keçisi ilan ediliyor. Durumu öğrenen Alanur da hastaneye gidiyor. Hastanede Hatice’nin kalbi duruyor. O sırada annesi karşısında Alanur ile Aslı’yı görünce onlara öfkesini kusuyor ve tüm olanların sorumlusu olarak onları gösteriyor. Alanur, kızını alıp eve dönüyor.

Yolda Aslı, arkadaşıyla telefonda konuşurken Seher’in kızına tokat attığını öğreniyor. Alanur, bu duyduklarından sonra kızını o eve göndermek istemiyor. Mehmet Aslı’yı götürmek isteyince o da onunla Ziya’nin evine valizleriyle birlikte gidiyor. Seher hastanedeyken Alanur, mutfağa girip börek yapmaya başlıyor.

Seher, Alanur’u evinde ve de mutfağında görünce deliye dönüyor. Yemekte Alanur, Ziya’nın kendisine yıllar önce aldığı fuları boynuna takıp oturuyor. Seher’e, kızına uyguladığı şiddetin konusunu açıyor. Ondan bunun intikamını almak için Ziya’yla özel konuşmak istediğini söylüyor.

Onlar birlikte odaya geçince Seher, sinirinden ne yapacağını bilemiyor. Alanur odada Ziya’ya eskiyi açıyor ve o veda mektubunu kimin yazdığını kendisi gibi bildiğini söylüyor. Fuları da Ziya’ya verip çıkıyor. Ertesi gün görüşmek için Ziya’yla randevulaşıyor.

Seher, Alanur’u Ziya’nin aradığını ve ertesi gün için randevulaştıklarını görüyor. Hemen Nevzat’tan Ziya’yı takip etmesini istiyor. Onlar buluşup konuşurken Seher oraya geliyor. Ziya, eve döndüğünde Seher’in evde olmadığını görüyor.

Veda Mektubu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alanur Kendisine Savaş Açan Seher’i Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler