Ana SayfaDizilerÖmer 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Nişanı Atıyor!

İlgili Postlar

Ömer 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Nişanı Atıyor!

Star Tv’nin gözde dizisi Ömer, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tuna, Ömer’le konuştuktan sonra Erdal’ı kabulleniyor. Erdal, teşekkür etmek için Ömer ile Süreyya’yı yemeğe davet ediyor. Ömer yemekte, aslında Gamze’nin Erdal’la görüşmeme kararı aldığını, Tuna’yla konuşmasından sonra tekrar bir araya geldiklerini öğreniyor. Fatma’da Ömer ile Süreyya’yı yemeğe davet ediyor. Süreyya Ömer’e, rüyasını anlatırken onu öpüyor. Gamze onları görüyor. Ömer 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer, nişanı atıyor.

Ömer Nişanı Atıyor!

Ömer 13. bölüm 1. fragmanında; Ömer, Süreyya’nın kendisini öpmesinden sonra ona karşı bir şey hissetmediğini anlıyor. Süreyya’ya ona karşı bir şey hissetmediğini söyleyip nişanı atıyor. Gamze, Ömer’in nişanı attığını duyunca havalara uçuyor. Ömer Gamze’ye, kendisinin Süreyya’dan ayrıldığını onun da Erdal’dan ayrılmasını istediğini söylüyor. Gamze ise, bunun olamayacağını söylüyor.

İşte Ömer 13. bölüm 1. fragmanı…

ÖMER 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’in Tuna’yla konuşmasından sonra her şey değişiyor. Gamze, Tuna’nın Erdal’ı istemediği bahanesiyle onunla görüşmeme kararı almıştı. Ama Tuna’nın Ömer’le konuştuktan sonra Erdal’ı kabul etmesi her şeyi değiştiriyor. Erdal, bu duruma çok seviniyor ve Ömer ile Süreyya’yı iftar yemeğine davet ediyor.

Yemekte Gamze, Ömer’e takılmaya devam ediyor. Süreyya, Gamze ile Erdal’ın tekrar bir araya geldiği için çok mutlu oluyor. Nisa, restoranda çalışmaya başlıyor. Tahir, eve yatak alıp gece yarısı Nisa’yı evine götürmek için kapısını çalıyor. Emine, annesinin markete gittiğini söyleyince Tahir küplere biniyor.

Nisa, işten izin alıp hemen eve dönüyor. Tahir, zorla Nisa ve çocuklarını eve götürüyor. Şükran ise, onları kaçırmak için fare alıp evin içine dağıtıyor. Ama bu planı da suya düşüyor. Bu sefer Tahir herkesi babasının evine götürüyor. Emine, arkadaşıyla babasının kaldığı yere gidiyor.

Orada babasıyla yüzleşen Emine, babasının çaldığı paraları yediğini ve annesinden boşanmak istediğini öğreniyor. Arkadaşı ise, annesinin eve dönmesi için boynuna bıçak dayıyor ve annesine o adamı bırakıp eve dönmesini istediğini söylüyor. O da oğluna eve dönme sözü veriyor.

Emine, evde babasının dönmeyeceğini dayısına ve babasına söylüyor. O sırada kapı çalıyor ve Nisa karşısında Hakan’ı görüyor. Hakan, sevgilisi kendisini terk ettiği için mi yoksa Nisa’dan boşanmak için mi eve geri döndü?

Fatma, Tuna’yla konuşup Erdal’ı kabullendirdiği için Ömer ile Süreyya’yı yemeğe davet ediyor. Gamze, onların gelmesini balkonda beklemeye başlıyor. Süreyya Ömer’e, gördüğü rüyayı anlatırken onu dudağından öpüyor. Gamze, onları görüyor.

Ömer 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan Nisa’ya Geri Mi Dönüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler