Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alanur Kendisine Savaş Açan Seher'i...

İlgili Postlar

Veda Mektubu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alanur Kendisine Savaş Açan Seher’i Tehdit Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Veda Mektubu, 7. yeni bölümüyle 10 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yaptıklarından pişman olan Mehmet, Aslı’yla barışıp onu tekrar eve götürmek için Alanur’un evine gidiyor. Alanur ise Aslı’yı tek başına Mehmet ile birlikte göndermeyeceğini söylüyor. Mehmet ise Alanur’a Aslı ile birlikte evlerine gelmesini teklif ediyor. Öte yandan Seher, Aslı ile Alanur’u temelli olarak ortadan kaldırmanın planlarını yapıyor. Alanur, valizlerini alıp Ziya’nın evinin kapısını çalıyor. Onu karşısında gören ev halkı büyük bir şok yaşıyor. Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Alanur, kendisine savaş açan Seher’i tehdit ediyor.

Alanur Kendisine Savaş Açan Seher’i Tehdit Ediyor!

Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragmanında; Alanur, Aslı’yı tek başına Mehmet’in yanına göndermiyor. Ziya’nın evine giden Alanur, dizginleri eline alıyor. Alanur kendisine savaş açan Seher’i alenen tehdit ediyor. Seher ve Ziya Alanur’un yaptıkları karşısında çok şaşırıyorlar ve ne yapacaklarını bilemiyorlar.

İşte Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Aslı’nın  Ziya’ya annesiyle olan geçmişlerini bildiğini söylemesi büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur. Ziya, Aslı’ya mektuptan haberi varmış gibi davranıp bu işin peşine düşer. Ziya, bu mektupları kimin yazmış olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken diğer taraftan da Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de suçsuz olduğunu anlatmaya çalışır.

Aslı, yatağının arasına sıkıştırılmış bir muska bulur. Bu muskayı Hatice’nin yaptığını öğrenir ve onunla yüzleşir. Seher ise, Aslı’nın oğlu arasını bozmadan onu kendi prensiplerine uydurmak zorunda bırakıp onu yıldırma çabalarına girer.

Sabah Aslı’yı bir şoför karşılar. Seher bu şoförü Mehmet’in ona verdiğini söyler. Sonrasında Mehmet’i arayıp Aslı’ya şoför verdiğini ve bunu onun istediğini söylediğini anlatır. Oğlundan da sakın bunu kendisinin yaptığını ona söylemesini ister.

Alanur, kızının okuldan atılmak üzere olduğunu öğrenir. Gidip okul müdürüyle konuşup kızını okula döndürmek için uğraşır. Sonrasında Mehmet’e gidip durumu anlatır. Kızının çok güzel bir geleceği olduğunu ve bu geleceğini onun mahvettiğini söyler.

Hatice bu durumdan memnun olurken, ayrılabileceklerine dair bir umut besler. Mehmet ve Aslı’nın aşkı yeni bir sınavdan geçerken Hatice yaşananlara daha fazla tahammül edemez ve elindeki son kozu oynar ve gözünü karartıp Aslı’yı öldürmek için onun içeceğine zehir koyar.

Veda Mektubu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya’nın Evine Mi Yerleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler