Ana SayfaDizilerCamdaki Kz 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri'yi Hayatından Silmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kz 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Hayatından Silmeye Çalışıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 73. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan Hayri’nin evli ve çocuklu olduğunu öğrenip büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Selen’in hamileliği, aileyi bir yemekle bir araya getiriyor. Nalan, o kalabalık ailenin içinde olmaktan çok memnun oluyor. Hayri, Türkan’la konuşup ondan boşanmak istiyor. Türkan’ı da alıp Nalan’ın evine gidiyor. Orada ondan kendisinden boşanmak istediğini Nalan’a söylemesini istiyor. Camdaki Kız 74. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan Hayri’yi, hayatından silmeye çalışıyor.

Nalan Hayri’yi Hayatından Silmeye Çalışıyor!

Camdaki Kız 74. bölüm 1. fragmanında; Tüm yaşadıklarını hazmetmeye çalışan Nalan, Hayri’yi silmeye çalışıyor. Öte yandan Hayri kendisinden boşanmak istemeyen Türkan’a, Nalan olmadan kendisinin yaşayamayacağını söylüyor. Nalan Hayri’ye, onu hayatında istemediğini, eğer biraz utanması varsa bir daha karşısına çıkmaması gerektiğini söylüyor. Bakalım Nalan, Hayri’yi hayatından silmeyi başarabilecek mi?

İşte Camdaki Kız 74. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 73. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalan, Hayri’nin evli ve çocuklu olduğunu öğrenince adeta yıkılıyor. Hayri ise daha önce Nalan’a konuyu açmadığı için pişman oluyor. Ama yine de Nalan’dan vazgeçmek istemiyor. Muzo, Nalan’ın ardından gidiyor ve ona destek olmak için yine bu zor gününde yanında oluyor.

Öte yandan Nalan’ı unutmanın yollarını arayan Sedat’a Cavit’ten destek geliyor. Sedat, Cavit’in desteğiyle terapiye başlıyor. Bambaşka bakış açısıyla hayatında değişiklikler yapan Sedat, bu değişimini Nalan başta olmak üzere herkese göstermeye çalışıyor. Sedat, değişip Nalan’ı tekrar kazanmak istiyor.

Hayri’nin gerçek hayatını öğrenen Nalan, Hayri’den hesap soruyor. Hayri ise Nalan’ı ikna etmek için her yolu deniyor. Nalan, söylenen yalanların her birinin hesabını soruyor ve arkasına bakmadan Hayri’yi terk ediyor. Nalan, bu yaşadıklarını kabullenemiyor.

Hayri, Nalan’ın gerçekleri öğrenmesinin ardından Muzo’yu suçluyor. Ayrıca Nalan’ın Sedat’ı affettiği gibi kendisini de affedeceğini düşünen Hayri, tüm yaşadığı kötülüklerden Muzo’yu suçlu tutuyor. Nalan, Hayri’ye olan inancını ve güvenini yitiriyor. Hayri ise Nalan’ı yeniden kazanmak için Türkan’dan boşanacağını söylüyor.

Selen, hamile olduğunu ve ikiz bebek beklediğini öğreniyor. Bu müjdeli haber için evde bir kutlama yemeği düzenleniyor. Gülcihan yemeğe Nalan’ı da davet ediyor. Nalan, bu kalabalık ailenin içinde olmaktan çok mutlu oluyor.

Hayri Türkan’a Nalan’ın önünde kendisinden boşanmak istediğini söylemesini istiyor. Türkan’ı ve çocukları alan Hayri, Nalan’ın kapısını çalıyor. Aslında Türkan, Hayri’nin sözünün üstüne söz söylemek istemiyor. Ancak o anda komşusunun söyledikleri aklına geliyor ve Nalan’a, Hayri’den boşanmak istemediğini söylüyor.

Camdaki Kız 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Karısı Ve Çocuklarıyla Nalan’ın Evine Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler