Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya'nın Evine Mi Yerleşiyor!

İlgili Postlar

Veda Mektubu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya’nın Evine Mi Yerleşiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Veda Mektubu, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aslı’nın Ziya’ya annesiyle olan geçmişlerini bildiğini söylemesi büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden oluyor. Ziya, Alanur ve onun ağzından yazılan ayrılık mektuplarının peşine düşüyor. Bu mektupları kimin yazmış olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken öte yandan da Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de suçsuz olduğunu anlatmaya çalışıyor. Seher, Ziya’nın peşine düşmesiyle köşeye sıkışıyor. Hatice, Aslı ile Mehmet’i ayırmak için son kozunu oynuyor ve onu zehirlemeye çalışıyor. Veda Mektubu 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Alanur, Ziya’nın evine mi yerleşiyor.

Alanur Ziya’nın Evine Mi Yerleşiyor!

Veda Mektubu 7. bölüm 1. fragmanında; Yaptıklarından pişman olan Mehmet, Aslı’yla barışıp onu tekrar eve götürmek için Alanur’un evine gidiyor. Alanur ise Aslı’yı tek başına Mehmet ile birlikte göndermeyeceğini söylüyor. Mehmet ise Alanur’a Aslı ile birlikte evlerine gelmesini teklif ediyor. Öte yandan Seher, Aslı ile Alanur’u temelli olarak ortadan kaldırmanın planlarını yapıyor. Alanur, valizlerini alıp Ziya’nın evinin kapısını çalıyor. Onu karşısında gören ev halkı büyük bir şok yaşıyor.

İşte Veda Mektubu 7. bölüm 1. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı’nın  Ziya’ya annesiyle olan geçmişlerini bildiğini söylemesi büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden oluyor. Ziya, Aslı’ya mektuptan haberi varmış gibi davranıp bu işin peşine düşüyor. Ziya, bu mektupları kimin yazmış olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken diğer taraftan da Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de suçsuz olduğunu anlatmaya çalışıyor.

Aslı, yatağının arasına sıkıştırılmış bir muska buluyor. Bu muskayı Hatice’nin yaptığını öğreniyor ve onunla yüzleşiyor. Seher ise, Aslı’nın oğlu arasını bozmadan onu kendi prensiplerine uydurmak zorunda bırakıp onu yıldırma çabalarına giriyor.

Sabah Aslı’yı bir şoför karşılıyor. Seher bu şoförü Mehmet’in ona verdiğini söylüyor. Sonrasında Mehmet’i arayıp Aslı’ya şoför verdiğini ve bunu onun istediğini söylediğini anlatıyor. Oğlundan da sakın bunu kendisinin yaptığını ona söylemesini istiyor.

Alanur, kızının okuldan atılmak üzere olduğunu öğreniyor. Gidip okul müdürüyle konuşup kızını okula döndürmek için uğraşıyor. Sonrasında Mehmet’e gidip durumu anlatıyor. Kızının çok güzel bir geleceği olduğunu ve bu geleceğini onun mahvettiğini söylüyor.

Hatice bu durumdan memnun olurken, ayrılabileceklerine dair bir umut besliyor. Mehmet ve Aslı’nın aşkı yeni bir sınavdan geçerken Hatice yaşananlara daha fazla tahammül edemez ve elindeki son kozu oynuyor ve gözünü karartıp Aslı’yı öldürmek için onun içeceğine zehir koyuyor.

Veda Mektubu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet İle Aslı Ayrılıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler