Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Sude'nin Fırat'tan...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Sude’nin Fırat’tan Bebek Aldırdığını Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemil, aniden vefat ediyor. Dila ise, babasını annesini sorumlu tutuyor. Ümran, Cemil’i zehirlediği bitkileri cenazeden gelir gelmez yok etmeye çalışıyor. Elif, tüm olanlardan haberdar oluyor. Ümran’ın, Fırat’ın Cemil’in vasiyetnamesini öğrenmek istemediğini anlıyor ve onun tüm planlarını alt üst etmeye hazırlanıyor. Bir Küçük Gün Işığı 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Elf Sude’nin, Fırat’tan bebek aldırdığını öğreniyor.

Elif Sude’nin Fırat’tan Bebek Aldırdığını Öğreniyor!

Bir Küçük Gün Işığı 29. bölüm 1. fragmanında; Fırat, babasının mezarı başında göz yaşı döküyor. Elif asla Fırat’a bir evlat veremeyeceğini düşünüp kahroluyor. Bunu bilen Ümran, Elif’in bu acısına tuz basıyor. Üzerine Dila Elif’e, Sude’nin abisinden çocuk aldırdığını, eğer o olmasaydı abisinin bir çocuğu olacağını söylüyor. Elif, şok üstüne şok yaşıyor. Peki Elif, bundan sonra ne yapacak?

İşte Bir Küçük Gün Işığı 29. bölüm 1. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ümran, Cemil’in Fırat’ı kendi oğlu olmadığını tehdit etmesinden bıkıyor ve ondan bir an evvel kurtulmayı planlıyor. Aldığı bitkileri onun yemeklerine ve içeceklerine koyup onu öldürmek istiyor. Çok geçmeden Cemil, aniden hayatını kaybediyor.

Evde kendisini tek dinleyen ve yanında olan babasını kaybeden Dila, babasını annesinin zehirlediğini anlıyor. Cemil’in vefatı ile Fırat paramparça oluyor. Dila ise üzüntüsünü öfkesiyle birleştirip babasının ölümünden Ümran’ı sorumlu tutuyor.

Ümran, kocasının cenazesinen gelir gelmez Cemil’i zehirlediği bitkiyi ortadan kaldırıyor. Yasemin, Ümran’ın, Cemil’in yemeklerine bir baharat karıştırdığını Fırat’a söylüyor. Ama Ümran da boş durmuyor ve Yasemin’in aslında Feraye’ye çalıştığını söylüyor.

Ümran bitkiden de Yasemin’in iddiasından da kurtulduğu sırada Cemil’in avukatı vasiyetini açıklamak için geleceğini haber veriyor. Artık Ümran, bundan sonra Fırat’ın gerçekleri öğrenmemesini istiyor. Ne olursa olsun o vasiyeti Fırat’ın bilmemesi ve öz babasının Cemil olmadığını öğrenmemesi için elinden geleni yapıyor.

Ama Elif, Ümran’ın, Fırat vasiyeti öğrenmesin diye uğraştığını anlıyor ve Ümran’ın tüm planlarını altüst etmeye hazırlanıyor.

Bir Küçük Gün Işığı 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dila Babasını Annesinin Öldürdüğünü Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler