Ana SayfaDizilerKraliçe 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Tehlikeli İşlere Girişiyor!

İlgili Postlar

Kraliçe 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Tehlikeli İşlere Girişiyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Kraliçe, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz Ateş’in, kendisini defalarca kez başka kadınlarla aldattığını öğreniyor. Bunu bilip kendisine söylemeyen Zeynep’e de tavır alıyor. Şirketin tanıtım gecesinde Deniz, kameraların karşısına geçip, Ateş’le medeni bir şekilde boşanma kararı aldıklarını açıklıyor. Bunun üzerine Ateş, Deniz’in tüm hesaplarını bloke ediyor. Zor durumda olan Deniz, kredi için bankaya Ateş’in imzasını taklit ederek başvuruyor. Bunu öğrenen Ateş, Deniz’e bir teklifle gidiyor. Ali ise, tehlikeli işlere girişiyor.

Ali Tehlikeli İşlere Girişiyor!

Kraliçe dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünde; Deniz, Ateş’in ailesinin yardımına koşmasından sonra ona karşı yumuşuyor. Bunu gören Zeynep, Ateş’i uyarıyor. Ona, başka kadınlarında olduğunu Deniz öğrenirse daha çok üzüleceğini söylüyor. Deniz onların konuşmasını duyduktan sonra Ateş’in kendisini bir kez aldatmadığını, defalarca kez başka kadınlarla aldattığını öğreniyor.

KRALİÇE 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

O gece Deniz hemen aile avukatlarını arayıp Ateş’e bir boşanma davası protokolü hazırlatıyor. Protokolde sadece kızının velayetini isteyen Deniz, Ateş’ten maddi bir istekte bulunmayacağını beyan ediyor. Ertesi gün şirketin tanıtımında bir araya gelen Ateş ile Deniz, kameraların karşısına geçiyor.

Önce ikili boşanmaları konusunda bir açıklama yapmıyor. Ama Deniz, Ateş’le birlikte muhabirlerin karşısına çıkıp, kendilerinin boşanma kararı aldığını, çocukları olduğu için bu süreçte Ateş’le bir araya geleceklerini açıklıyor. Deniz’in bu açıklaması Ateş için de sürpriz oluyor.

Eve döndükten sonra Deniz, boşanma protokolünü Ateş’e uzatıyor ve ondan maddi bir beklentisi olmayacağını sadece çocuğunun velayetini istediğini söylüyor. Ateş ise, protokolü yırtıp atıyor. Ertesi gün Deniz’in tüm hesaplarına ve kredi kartlarına bloke koyduruyor.

Deniz, çiftliği tekrar ayağa kaldırmak için kolları sıvıyor. Orayı bir marka haline getirmeyi hedefliyor. Ancak, çiftliğe aldığı şeylerin parasını ödeyemeyince Ateş’in hesaplarına bloke koyduğunu anlıyor. Kendi şirketini bile Ateş’in üzerine yapan Deniz, beş parasız kalıyor. Çareyi kredi çekmekte bulan Deniz, Ateş’i kefil gösterip onun imzasını taklit ediyor.

Ali, Yakup’un yanında çalışmaya başlıyor. Ziya Yakup’tan, Ali’den çiftliğe yasa dışı malları koyması için büyük para teklif etmesini istiyor. Ali, bunu duyunca kabul etmiyor. Narin, araya girip Ali’yi ikna ediyor. Ziya’dan da komisyonunu alıyor. Ali, malları ablalarından habersiz çiftliğe saklıyor.

Ateş Deniz’i arayıp onunla önemli bir şey konuşmak istediğini söylüyor. İkili buluşuyor ve Ateş Deniz’e, imzasını taklit ettiğini bildiğini, bu konuda onunla anlaşmak istediğini söylüyor. Ateş Deniz’e ne teklif edecek?

Kraliçe 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zor Durumda Kalan Deniz Ateş’in Eline Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler