Ana SayfaDizilerVatanım Sensin’den müjdeli haber!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin’den müjdeli haber!

Kanal D’nin sezon finali yapacak dizilerinin arasında yer alan Vatanım Sensin’den müjdeli haber!

Sezon Finali Yapacaktı!

54. bölümüyle sezon finali yapacağı beklenen Vatanım Sensin’den izleyicilerine mutlu bir haber verildi. Dizinin sezon finalinin Haziran ayına uzadığı belirtildi. Mesut Yar, ayrıntıları şöyle açıkladı, “Vatanım Sensin final yapacak diye bekleniyordu fakat dizinin ana karakterlerinden birinin verdiği bilgiye göre dört bölüm daha varmış.”

Vatanım Sensin’in final tarihi belli oldu! Sezon sonunu beklemeyecek!

vatan1

Vatanım Sensin Konusu

Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya çalışan bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan bir yolun hikayesidir.

Vatanım Sensin’i Finale Götüren Hatalar

Vatanım Sensin dizisi, bir dönem dizisi olarak gündeme damga vurmuştu. Milli Mücadele’nin anlatıldığı dizi, son zamanlarda ikili ilişkilere ve dizinin karakterlerinin aşklarına önem vermeye başlamıştı. Milli Mücadele’de yaşananları izlemek isteyen izleyiciler, dizinin bir aşk dizisi tadını alması ile birlikte izlemekten vazgeçmeye başladı. Bu tepki, reyting listesinde büyük bir düşüş yaşanmasına neden oldu.

vatan2

Üçüncü sezonda da devam edebilecek bir kapasiteye sahip olan bu kadar iddialı bir dizi, senaryoda yapılan tuhaf hatalar nedeni ile inandırıcılığını kaybedince final gibi bir son kaçınılmaz oldu.

Devamı; Vatanım Sensin’i finale götüren büyük hatalar neler?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler