Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz'ın yerine gelen isim açıklandı!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz’ın yerine gelen isim açıklandı!

Bir Fikrin mi Var Türkiye isimli yarışma yeniden başlıyor. Önceki sezonda Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı programda, Şaşmaz’ın yerine gelecek isim belli oldu. Bir Fikrin mi Var Türkiye programını kim sunacak? Yanıtı haberimizde…

Bir Fikrin mi Var Türkiye yeni sunucusu kim?

TRT Haber ekranlarında yayınlanan Bir Fikrin mi Var Türkiye isimli proje yarışmasının yeni sunucusu belli oldu. Daha önceden Vatan Şaşmaz’ın sunucusu olduğu programın yeni sunucusu Bekir Aksoy oldu.

Bir Fikrin mi Var Türkiye ne zaman yayınlandı?

Yarışmacıların organik hoşaf, alzheimer çipi, akıllı yol kasisi gibi fikirler gibi birbirinden farklı projeleri ile ülke gündemine damgasını vuran ve uzun süre konuşulan Bir Fikrin mi Var Türkiye isimli program, Bekir Aksoy’un moderatörlüğü ile ekranlara geldi. Bir Fikrin mi Var, yeni bölümü ile 4 Mart Pazar akşamı saat 23:10’da TRT Haber ekranlarında yeni sezona merhaba dedi. Programın ilk bölümü oldukça iddialıydı.

Bir Fikrin mi Var Türkiye yarışmasında büyük ödül ne?

Bir Fikrin mi Var Türkiye’nin yeni sezonunda, birbirinden iddialı otuz girişimci DAP Holding YK Başkanı Ziya Yılmaz, Albaraka Bankası CEO’su Melikşah Utku, Pimtaş Plastik YK Başkanı Şamil Tahmaz, Bisse Giyim Ortağı Asiye Kefeli, LabX Yatırım Danışmanlık CEO’su Fuat Sami ve tüm Türkiye’nin karşısına çıkacak. Yarışmaya katılan her girişimciye sürpriz ödüllerin verileceği Bir Fikrin mi Var Türkiye’de, Türkiye’nin en iyi fikrine sahip olarak yarışmaya kazanan girişimci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve KOSGEB’den büyük ödüller almaya hak kazanacak.

Bir Fikrin mi Var Türkiye yarışmasında, geçtiğimiz sezon sunuculuğu Vatan Şaşmaz yapıyordu. Bundan beş ay önce eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Şaşmaz’ın yerine Bekir Aksoy geldi. Bir Fikrin mi Var Türkiye’nin yeni sunucusu Bekir Aksoy.

Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz yaz aylarının sonlarına doğru, İstanbul’da bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Eski manken Filiz Aker de, işlediği cinayetin ardından kendisini başından vurarak intihar etmişti. Feci bir cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz’ın hamile eşi, geçtiğimiz günlerde bebeğini dünyaya getirdi.

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler