Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya, kadına şiddeti savunan Nurettin Yıldız'a ateş püskürdü!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya, kadına şiddeti savunan Nurettin Yıldız’a ateş püskürdü!

Kadına karşı şiddet konusunda yaptığı skandal açıklamalar ile gündeme gelen Nurettin Yıldız’a Deniz Akkaya’dan sert tepki. Yıldız’ın sözleri karşısında daha fazla dayanamayan Akkaya, “Yeter artık bu adamı biri susturmalı.” diyerek ateş püskürdü. Detaylar haberimizde…

Nurettin Yıldız’dan bir skandal açıklama daha

Daha önceden de “Altı yaşındaki kızlar evlenebilir”, “Kız çocukları 7 – 8 yaşından itibaren tesettüre girmeli”, “Kız çocukları cehennem kadar risktir”, “Çalışan kadın fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor”, “Yorgan şehvet uyandırır”, “Kahve, ketçap ve baharat şehvet uyandırır”, “Asansörde halvet” şeklindeki skandal açıklamaları ile tepki çeken Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız, şimdi de “Kadınlar kocalarından dayak yedikleri için şükretmeli” şeklindeki açıklaması ile gündeme geldi.

Deniz Akkaya, kadına şiddeti onaylayan Nurettin Yıldız’ın açıklamalarına sessiz kalmadı

Açıklamaları ile kocasının kadına şiddet uygulamasını dine uygun bir davranış olarak gösteren, erkekleri kadına şiddet uygulamaya teşvik eden Nurettin Yıldız’a Deniz Akkaya daha fazla dayanamadı.

Rezil rüsva oluyoruz. Yeter artık bu adamı biri susturmalı

Sosyal medya hesabından, Nurettin Yıldız’ın kadına şiddeti gerekli olarak açıkladığı skandal videoyu paylaşan Deniz Akkaya, paylaşımına “Paylaştım bu insan düşmanını defalarca kez. Ama yeter! Artık bu adama biri ‘dur’ desin. Bu adamın pervazsız söylemleri ülkeyi korkunç bir imaja ve kara deliğe sürüklüyor. Yabancı sitelerde alt yazı ile yayınlanıyor bu adamın ketçap şehvet uyandırır, yorgana hallenmeyin abuklukları. Rezil rüsva oluyoruz ayrı ama ben bir Türk kadını olarak diyorum ki bu bir suçtur. Kadına şiddete davettir. Yeter artık bu adamı bir susturmalı.” yorumunu ekledi.

Eski manken Deniz Akkaya, geçmiş yıllarda eski sevgilisi Murat Varol tarafından şiddete uğradığını iddia etmişti. Bu iddia ile, uzun süre çok konuşulmuştu.

Deniz Akkaya kimdir

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler