Ana SayfaÜnlülerMert Fırat’tan karavan açıklaması!

İlgili Postlar

Mert Fırat’tan karavan açıklaması!

Son dönemlerde rol arkadaşı Gökçe Bahadır ile yakınlaştıkları, hatta bu nedenle sevgilisinden ayrıldığı iddiaları ile gündeme gelen Mert Fırat, sonunda açıklama yaptı. Fırat, kıskançlık haberlerini kesin bir dille yalanlarken “Sekiz kişi aynı karavanda vakit geçiriyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı. İşte Mert Fırat’ın o karavan açıklamasının detayları…

Mert Fırat’tan kıskançlık açıklaması

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan rolü ile yer alan ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Hande Doğandemir ile sürpriz şekilde ayrılmıştı. Bu ayrılığın nedeninin, Fırat’ın rol arkadaşı Gökçe Bahadır ile yakınlaştıkları ve kıskançlık krizi çıktığı olduğu iddia edilmişti. Bir süre gündemi meşgul eden kıskançlık iddiasına son noktayı koyan, yakışıklı oyuncu Mert Fırat oldu.

Bir karavan var

Geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de basın mensuplarının objektifine takılan ünlü oyuncu Mert Fırat, iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı ve “Sette bir karavanımız var ve sekiz kişi aynı yerde vakit geçiriyoruz.” diye konuştu. Fırat, yaptığı açıklama ile iddiaları kesin ve net bir ifade ile yalanladı.

Mert Fırat kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler