Ana SayfaDünyaÜnlü şarkıcıdan bomba itiraf: 'Erkeklerle farklı deneyimler yaşadım'

İlgili Postlar

Ünlü şarkıcıdan bomba itiraf: ‘Erkeklerle farklı deneyimler yaşadım’

Ünlü şarkıcıdan bomba itiraf: ‘Erkeklerle farklı deneyimler yaşadım’ Amerikalı ünlü şarkıcı Jason Mraz bomba gibi bir itirafta bulundu. Özel yaşamına dair samimi bir açıklama yapan Mraz, “Erkeklerle farklı deneyimler yaşadım” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcının özel hayat açıklaması bomba etkisi yarattı

Son olarak geçtiğimiz haziran ayında birçok ülkede düzenlenen Pride Month için bir şiir yazması ile gündeme gelen Amerikalı şarkıcı Jason Mraz, şimdi de özel hayatına dair yaptığı açıklama ile gündeme geldi.

Jason Mraz’dan bomba itiraf: Erkeklerle farklı deneyimler yaşadım

Eşi Christina Carano ile evlenmeden önce erkeklere karşı ilgi duyduğunu açıklayan 41 yaşındaki şarkıcı Jason Mraz, “Erkeklerle farklı deneyimler yaşadım. Eşimle yeni tanıştığımız dönemde bile durum böyleydi.” şeklinde bir açıklama yaptı. Eşi Christina Carano’nun kendisi için ‘iki ruhlu’ tanımlaması yaptığını söyleyen Jason Mraz, “Bu betimleme hoşuma gitti.” diye konuştu.

41 yaşında ve Christina Carano ile evli olan Amerikalı ünlü şarkıcı Jason Mraz, özel yaşamı hakkında yaptığı bu açıklama ile gündemin en çok konuşulan isimlerinden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler