Ana SayfaDünyaLiam Hemsworth ve Miley Cyrus ayrıldı

İlgili Postlar

Liam Hemsworth ve Miley Cyrus ayrıldı

Uzun zamandan beri sorun yaşadığı gündeme gelen Liam Hemsworth ve Miley Cyrus ayrıldıklarını duyurdu. İşte çift ile ilgili son gelişmeler.

Nikah masasına oturmak için son hazırlıkları yapan Liam Hemsworth ve Miley Cyrus çifti son günlerde magazin dünyasında çok farklı iddialarla konuşulmaya başlanmıştı. Çiftin çeşitli noktalarda anlaşamadığı ve bu nedenle sorunlar yaşadığı öne sürülürken, iddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı. Çift ayrılık kararı aldı.

Miley Cyrus kimdir?

Liam Hemsworth ve Miley Cyrus neden ayrıldı?

Düğün için gün dahi belirlediği öne sürülen çift her şeyi iptal ederken, resmen ayrıldı. İkili ile ilgili gelen son bilgilere göre çocuk sahibi olma gibi bazı özel konularda çiftin çok farklı düşündüğü ve evlilik sonrasında da çok fazla sorun yaşayacaklarını gördükleri söylendi.

“Anne olmak istiyor”

Gündeme gelen haberlerde “Miley de anne olmak istiyor ama doğru zamanın şimdi olduğunu düşünmüyor. Kalbi çok kırıldı. Bir süredir görüşmüyorlar” şeklinde açıklamalar yapılırken, özellikle Miley Cyrus’ın bu konuda oldukça üzgün olduğu görüldü. Öyle ki ayrılık haberleri gündeme geldikten çok kısa bir süre sonra Cyrus, sosyal medya hesabındaki tüm fotoğrafları sildi. Profil fotoğrafını da siyah yapan Miley Cyrus’ın oldukça zor günlerden geçtiği konuşuluyor.

Liam Hemsworth ve Miley Cyrus arasında yaşanan bu durum sonrasında bazı kaynaklarda ailelerin duruma karıştığı ve çifti yeniden bir araya getirmeye çalıştıkları da söylendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler