Ana SayfaDünyaJoan Baez: Aktivist olmam beni zenginleştirdi

İlgili Postlar

Joan Baez: Aktivist olmam beni zenginleştirdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Joan Baez, hayatı ve İstanbul konserleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Dünyaca ünlü şarkıcı Joan Baez son dünya turnesine çıktı. Bu turne kapsamında İstanbul’da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 22 Temmuz itibari ile sevenleri ile bir araya gelecek olan sanatçı, bu turne ile birlikte aynı zamanda bir dönemi de sona erdirmiş olacak. Bu nedenle konserlerine yoğun ilgi gösterilen Joan Baez, özel bir röportaj verdi.

Başarı ödülü aldı

Zirve yaptığı dönemlerden birisi olan 2007’de Grammy Müzik Ödülleri’nin ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü alarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen Joan Baez, yaşamı boyunca özgürlük, insan ve hayvan hakları konusunda her zaman önde isimlerden birisi oldu.

“Türkiye benim için çok önemli”

Türkiye’nin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Joan Baez, “Türkiye benim için çok özel bir ülke. Daha önceki konserlerimde de çok güzel anılarla ayrıldım. Çok uzun zamandır sizlerle buluşmayı bekliyordum tekrar ülkenize geleceğim için çok mutluyum. Hep birlikte şarkı söylemeyi heyecanla bekliyorum. Sizlerle paylaşmak istediğim çok fazla şarkı var. Bu konserde de benden dinlemeyi çok sevdikleri klasikleşmiş şarkılarımın yanı sıra Mart ayında çıkan son albümüm ‘Whistle Down The Wind’den de şarkılarım yer alacak.” dedi.

Yaşının da ilerlemesi nedeniyle artık konserlerin ve yolculukların kendini için çok zor olduğunu söyleyen Joan Baez, buna rağmen konserlerin çok güzel geçtiğini ifade etti.

“Aktivist çalışmalar beni zenginleştirdi”

Aktivist çalışmaları ile ilgili de değerlendirme yapan Joan Baez, “Yer aldığım aktivist çalışmaların bana çok şey kattığını düşünüyorum. Bu beni zenginleştirdi. Sadece müzikle de ilgilenebilirdim ama müzik haricinde insanların sorunlarını dile getirmek beni çok mutlu ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler