Ana SayfaDünyaKaty Perry depresyonda!

İlgili Postlar

Katy Perry depresyonda!

4. albümü ile 2017’nin Haziran ayı itibari ile piyasaya giriş yapan Katy Perry için işler yolunda gitmiyor. Şarkıcı ile ilgili gelen son bilgilere göre Katy Perry depresyona girmiş.

İlk çıkardığı albümlerle sadece bir hafta içerisinde dahi 286 bin satış rakamlarına ulaşarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Katy Perry, tüm dünyada bir anda dinlenir olmuştu. Bu başarı sonrasında başarısını arttırmak ve çıtayı yukarıya çekmek isteyen ünlü şarkıcı, bu sefer beklentilerin altında kaldı. Öyle ki 4. albümü ile 1 yıl önce piyasaya giriş yapan ünlü isim satışlardan memnun değil.

Katy Perry son albümü kaç tane sattı?

Witness adıyla çıkardığı albüm bugüne kadar sadece 180 bin sattı. Bu rakam her ne kadar diğer sanatçıların satış rakamlarına göre yüksek olsa da 33 yaşındaki şarkıcı bu satış rakamlarından memnun kalmadı.

Dergiye röportaj verdi

Yaşadığı sorunlar ile ilgili bir dergi için özel röportaj veren Katy Perry, özel açıklamalarda bulundu. “Durumsal depresyona girdim. Geçen yıl çok değer verdiğim şeye, halk tarafından beklediğim değer verilmedi. Bu da kalbimi çok kırdı”  dedi. Depresyondan yavaş yavaş çıkmaya başladığını belirten ünlü isim durumu kendi aşamayınca destek almaya karar vermiş. Aylık 22 bin 500 TL’lik bir terapi desteği alan ünlü isim, bu terapi sayesinde toparlama yaşamaya başlamış.

Herkese tavsiye etti

“Depresyondayken terapi almaya başladım. Haftalığı 4700 dolar olan bir terapiye gittim. Terapide ilerlememe engel olan her şeyden kurtuldum. Başarılı olmak isteyen tüm dostlarıma tavsiyem; izleyicinin tepkilerini çok da önemsemeyin. Çünkü ben uzun süre böyle yaşadım ve bu hiç iyi bir şey değil. Zaten sonrasında da depresyona girdim.” diyerek herkese sorun yaşaması halinde aynı yolu tavsiye eden ünlü isim, bu kötü dönemlerini geride bırakmak istediğini de belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler