Ana SayfaDünyaMeğer Madonna yıllarca eski mankeni taciz etmiş!

İlgili Postlar

Meğer Madonna yıllarca eski mankeni taciz etmiş!

Amerikalı şarkıcı Madonna ile ilgili çok ilginç bir iddia konuşulmaya başlandı. Eski manken Amanda Cazalet Madonna’nın yıllarda kendisini taciz ettiğini açıkladı.

Eski İngiliz manken Amanda Cazalet tarafından yapılan son açıklamalar dünya basınında gündem yarattı. Madonna’nın kendisini yıllar boyunca taciz ettiğini ve aşk mektupları yazdığını söyleyen Amanda Cazalet, bu iddialarını aynı zamanda belgelerle de kanıtladı.

53 yaşındaydı

53 yaşında olan Amanda Cazalet, Madonna’nın 1990 yılında çekilen Justify My Love şarkısında yer almıştı. Klipte Madonna’ya eşlik eden manken, bu yıllarda Madonna ile yakın bir ilişki içerisindeydi. Bu tarihte tanışan iki ismin daha sonrasında görüşmeyi bırakmadığı ve Madonna’nın ısrarlı bir şekilde Amanda Cazalet’i taciz etmeye başladığı belirtildi.

Amanda Cazalet konuyla ilgili Madonna el yazısıyla yazılmış bir aşk mektubunu da kanıt olarak gösterdi.  Üstelik geçtiğimiz ay içerisinde mektubun 50 bin dolar karşılığında alıcı bulduğunu ve mektubu sattığını belirten manken, bu açıklamaları ile gündeme damga vurdu.

Madonna sessiz!

Amanda Cazalet iddiaları sonrasında gündemde Madonna ile ilgili pek çok spekülasyon da yer alırken ünlü şarkıcı şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler