Ana SayfaDedikoduÜnlü Şarkıcı: "Asgari Ücretle Çalışan Sevgili Benimle Yaşayamaz"...

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı: “Asgari Ücretle Çalışan Sevgili Benimle Yaşayamaz”…

Avm ‘de görüntülenen ünlü şarkıcı, gazetecilerin kendisine yönelttiği “Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?” şeklindeki o soruya verdiği cevap ile uzun zaman konuşulacağa benziyor. Ayaküstü yapılan işte o sohbetin Detayları…

Selen Görgüzel: Zayıflamak İçin Aşık Olup Ayrılmam Lazım

Ünlü Şarkıcı: “Asgari Ücretle Çalışan Sevgili Benimle Yaşayamaz”…

Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün bir avm ‘de objektiflere yansıdı. Güzel Şarkıcı, “Gündeminizde yeni olaylar var mı” şeklinde sorulan o soruya şu cevabımı verdi: “Ben olduğum gibiyim. Olduğum gibi olmak bile bomba etkisi yaratıyor. Yürüyen canlı bombayım. Tehlikeliyim.”

“Davul Bile Dengi Dengine”

Selen Görgüzel, “Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz” sorusuna şu yanıtı verdi: “Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götüremezse gururu kırılır.”

Görgüzel’in Gençlik Sırrı

“O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum.” dedi…

“Sosyal Medya Kullanmayan Bir Erkek İstiyorum”

Selen Görgüzel sözlerine bir erkekte nelere dikkat ettiğini açıklayarak şöyle sonlandırdı; “Beni gerçekten dünyanın tek kadını gibi hissettirecek, değer veren, sosyal medya kullanmayan bir erkek istiyorum. Sosyal medyada artist pozlar veren erkekler, şov yapanlar midemi bulandırıyor. Gıcık oluyorum.”

Selen Görgüzel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler