Ana SayfaDedikoduSelen Görgüzel'in Gençlik Sırrı

İlgili Postlar

Selen Görgüzel’in Gençlik Sırrı

Yakında zamanda Hamdi Alkan’la yollarını ayıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen hücre enjekte ettiren ünlü isim, şimdi de vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını açıkladı. Ardından evli adamların kendisine sosyal medyadan mesajlar yazdığını belirten Görgüzel, “Vallahi ifşa ederim. Bu ne cüret” diye konuştu. İşte Selen Görgüzel’in gençlik sırrı;

“Evlilik İnsan Doğasına Aykırı”

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor. Tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, evlilikle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Bekarlığa alıştım. Keşke daha önce bakar kalsaymışım, keşke hiç evlenmeseymişim. Bence evlilik kesinlikle insan doğasına aykırı bir şey.

“Feyzalsınlar, Aldatmasınlar”

Bikinili fotoğrafını paylaştıktan sonra aldığı olumsuz yorumlar sorulan Selen Görgüzel, hakkındaki eleştirilere; “Ben hiç aldatılmadım. Ne güzel sporumuzu yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz, iyi görünüyoruz. Böyle yorum yazanlar feyz alıp kendilerine baksınlar. Aldatılmazlar işte ondan sonra, böyle yağlı göbekli gezmezler” diye yanıt vermişti.

Görgüzel; “Bu et, kemik yok olacak gidecek, önemli olan bizim ruhani benliğimiz. İyi hissettiğim her şeyi paylaşmayı seviyorum. Sesimi de makyajımı da paylaşıyorum. 40 yaşında çocuk doğurmuş bir kadın olarak kendi bedenine saygı duyup bunu da paylaşmayı seviyorum. Bu teşhir amaçlı değil. Bu iyi bir şey. Benim bedenimden eğer ki başka insanlar etkileniyorsa ben o insanın namusunu korumak zorunda değilim. Ben, o namuslu olacak diye kendimi kapamak zorunda değilim. O kendi beynini kapatacak bana insan gözüyle bakacak. O insanları takmayacağım, saygı duymayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Bir süredir kariyerine şarkıcılıkla devam eden Selen Görgüzel, önceki gün Nişantaşı Citys’teydi. Güzelliğini annesine ve babasına borçlu olduğunu söyleyen şarkıcı, daha güçlü ve dinç olmak için yaptıracağı tedaviyle duyanları şaşırttı.

Selen Görgüzel’in Gençlik Sırrı

Vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söyleyen ünlü isim, “Ayılar altı ay yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu hayvanların kanının insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum bunu yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş” dedi.

Eleştirilmişti

Selen Görgüzel, daha önce de yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hücre enjekte ettirmiş ve konuyla ilgili; “Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış” demişti.

Selen Görgüzel kimdir?

“Evli Erkekleri İfşa Edeceğim”

Selen Görgüzel, evli adamların kendisine sosyal medyadan mesajlar yazdığını belirterek; “Adam evli kadın evli ben şok. İlişkiler dejenere olmuş. Sosyal medya tanıştırma programları gibi oldu. Evli barklı bir adam bana yazarsa vallahi ifşa ederim. Bu ne cüret” dedi.

Ünlü şarkıcı, sözlerine; “Kadınlar parası olan erkekleri o kadar çok şımartmış ki adamlar da ünlü kadınları rahat rahat elde edebiliriz diye düşünüyorlar ama bana denk gelince şaşırıyorlar. Sosyal medyadan iltifatlar alıyorum hoşuma gidiyor ama böyle sapkınca olanları engelliyorum. Çok manyak, sapkın var. Allah sonumuzu hayır etsin” diye devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler