Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Psikolog Yardımı Almaya Başladı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Psikolog Yardımı Almaya Başladı!

Ünlü oyuncu psikolog yardımı almaya başladı! Geçtiğimiz yıl Emre Vatansever ile olan 2 yıllık evliliğini noktalayan ünlü oyuncu Yıldız Asyalı, psikolog yardımı almaya başladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yıldız Asyalı’nın İğne İpliğe Dönmüş Görüntüsü şaşırttı!

Ünlü oyuncu psikolog yardımı almaya başladı!

Ünlü oyuncu psikolog yardımı almaya başladı! 2015 yılında is adamı eşi Emre Vatansever ile boşanan güzel oyuncu Yıldız Asyalı, boşandıktan sonra psikolog yardımı almaya başladı.

Yıldız Asyalı
Yıldız Asyalı

Yıldız Asyalı Kimdir?

Kıını doğru bir birey olarak yetiştirmek için…

Geçtiğimiz yıl 2 yıllık evliliğini sonlandıran ve 2,5 yaşında Ayşe Mira isminde bir kız çocuğu bulunan ünlü oyuncu Yıldız Asyalı, kızını doğru bir birey olarak yetiştirmeye çalışmanın telaşını en zararsız atlatmanın yolunu bir psikoloğa gitmek olarak düşündüğünü belirten güzel oyuncu, bakın neler söyledi…

Her kadın mutlak bir danışmanla evlatlarını yarınlara hazırlamak durumunda!

Belli bir kariyer sahibi oyuncu olmanın yanında hayatla tek başına mücadele etmek çok zor, ayrıca bir kız evlat sahibiyim ve onu doğru birey olarak yetiştirmeye çalışmanın telaşını en zararsız atlatmanın yolunu psikoloğa gitmek olarak düşündüm. Yeni anne olmuş her kadının da mutlaka bir danışmanla, evlatlarını yarınlara hazırlamak durumunda olduklarını savunuyorum.

Fobileriniz oluşmaya başladıysa bir psikologla görüşmek zorundasınız!

Gerginliğinizi kontrol altına alamıyorsanız, durduk yere gözleriniz doluyorsa, uzun süredir duygusal bir çalkantı halindeyseniz, hayatınızda köklü değişiklikler yaşadıysanız, fobileriniz oluşmaya başladıysa mutlaka bir psikologla görüşmek zorundasınız.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler