Ana SayfaÜnlülerArda Turan'dan Ahmet Kural Yorumu!

İlgili Postlar

Arda Turan’dan Ahmet Kural Yorumu!

Arda Turan’dan Ahmet Kurak yorumu! Ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia etmesinin üzerine gelen tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Ünlü futbolcu Ardı Turan, büyük yankı uyandıran şiddet iddiası hakkında ne yorum yaptı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Berkay’a Arda Turan Sorulunca…

Arda Turan’dan Ahmet Kural yorumu!

Arda Turan’dan Ahmet Kural yorumu! Ünlü şarkıcı Sıla’nın kısa bir süre önce barıştığı oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip, savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından bir çok ünlü isim güzel şarkıcıya destek olmuştu.

Sıla’nın yaşadığı bu vahim olay sonrası bir yorum da çok kısa bir süre evvel şarkıcı Berkay’ı darp eden ünlü futbolcu Arda Turan’dan geldi.

Geçtiğimiz ay gittiği bir barda şarkıcı Berkay ile kavga edip sonrasında burnunu kıran Arda Turan, Ahmet Kural-Sıla kavgası hakkında yorum yaptı.

Arda Turan Sıla'ya Destek oldu
Arda Turan Sıla’ya Destek oldu

Arda Turan kimdir?

İkisi de benim arkadaşım!

Ünlü şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavga sonrası adı şiddet ile anılmaya başlayan milli futbolcu Arda Turan, Ahmet Kural ve Sıla’nın arkadaşları olduğunu belirterek şöyle söyledi:

“İkisi de benim arkadaşım ama bu çirkin olayda Sıla’nın yanındayım! Sıla merak etmesin, her zaman onun yanındayım”

Geçtiğimiz günlerde baba oldu!

Berkay ile yaşadığı kavga sırasında ünlü şarkıcının burnunu kıran ve sonrasında oldukça tepki gören Arda Turan, geçtiğimiz günlerde baba oldu. Eşinin doğum yaptığı hastanenin  önünde küçük bir açıklama yapan milli futbolcu, duygularını söyle ifade etmişti:

“Allah’ımıza şükürler olsun. Bebeğimiz sağlıklı doğdu, eşim de gayet iyi. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Dünyanın en güzel duygusu, şükürler olsun. Eşim isteyince doğuma yanında girdim. Her şey iyi geçti. Sizlere de teşekkür ederim beklediğiniz için.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler