Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Kilo Verince Tüm Kapılar Yüzüne Kapandı! 

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Kilo Verince Tüm Kapılar Yüzüne Kapandı! 

60 kilo birden vererek bambaşka bir hale bürünen oyuncu Ümit Erdim, “Eski haline dön, böyle iş bulamazsın” yorumları üzerine çarpıcı bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu Ümit Erdim verdiği cevapla tüm dikkatleri üzerine çekti. Detayları Haberimizde..

Ümit Erdim İçini Sibel Arna’ya Döktü!

Ünlü Oyuncu Kilo Verince Tüm Kapılar Yüzüne Kapandı!

Dizi Hayat Bilgisi’nin Var mısın Arif’i ünlü oyuncu Ümit Erdim, yaklaşık bir yıl önce olduğu mide ameliyatı sonrası 60 kilo birden vererek, bambaşka bir tipe kavuşmuştu. Oyunculuk Kariyerine 1997 senesinde dizi ‘Böyle mi Olacaktı?’ ile televizyon dünyası ile tanışan ve daha sonrada dizi Hayat Bilgisi’yle ününe ün katan, hafızalara ‘Var mısın Arif’ karakteriyle kazınan Ümit Erdim, spor yaparak ve sağlıklı beslenerek verdiği kilolarla herkese örnek oldu.

Ümit Erdim Kimdir?

Televizyon dünyasında adım attığında kilolu haliyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ümit Erdim, Sempatik tavırlarıyla bir dönemim en popüler isimlerinden biriydi. Şimdi ise Ünlü oyuncu uzun zamandır televizyondan uzak durmasının en büyük nedenini zayıflaması olduğunu söyledi.

“Eski Haline Dön, Böyle İş Bulamazsın”

35 yaşlarındaki sempatik oyuncu, “Eski haline dön, böyle iş bulamazsın” şeklinde gelen yoruma, “Katılıyorum, zaten bulamadım. Ama bu yüzden de eski halime dönmeye niyetim yok, üzgünüm” şeklinde yanıt verdi.

Ümit Erdim kilo vermeden önceki hali
Ümit Erdim kilo vermeden önceki hali

Ümit Erdim: “Sınavda Türkiye 6’ncısı Oldum”

Aldığı pilotluk eğitiminin ikinci aşamasına çıkan Ümit Erdim: “Teorik bilgi sınavında Türkiye 6’ncısı oldum. 45 saatlik uçuş eğitiminin de 6’ncı saatini gerçekleştirdim. 13’üncü uçuşa yalnız çıkacağım. Eğitimim 1.5 sene daha sürecek.”

Bundan sonraki Kariyerine pilotluk mesleğiyle devam etmek isteyen ünlü oyuncu, “Bir havayolu şirketine girip çalışmak istiyorum. Olmazsa özel jet düşünüyorum” dedi.

Ümit Erdim’den Eleştirenlere Kılla Hakan Tarzıyla Yanıt!

Ümit Erdim Pilot oluyor
Ümit Erdim Pilot oluyor

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler