Ana SayfaÜnlülerNuri Alço, 33 Yaş Küçük Sevgilisi Burcu Sezginoğlu İle Dünya Evine Girdi

İlgili Postlar

Nuri Alço, 33 Yaş Küçük Sevgilisi Burcu Sezginoğlu İle Dünya Evine Girdi

Yeşilçam’ın mihenk taşlarından ünlü oyuncularından Nuri Alço, kendisinden tam 33 yaş küçük sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile dünya evinde girdi. Detayları Haberimizde..

Nuri Alço’dan 2. Kadın Açıklaması!

Nuri Alço, 33 Yaş Küçük Sevgilisi Burcu Sezginoğlu İle Dünya Evine Girdi

En son Ödül törenlerine katılan ve ödüllerini almaya gelen oyuncuların özensiz kıyafetler giydiğini söyleyerek eleştiride bulunmasıyla gündeme gelen 69 yaşındaki Ünlü oyuncu Nuri Alço, ortalama 11 senedir birlikte olduğu sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile nikah masasına oturdu. Sessiz sedasız evlenen Nuri Alço ile Burcu Sezginoğlu’nun nikahlarına sadece aile üyeleri ve yakın dostları katıldı. Bugün saat 16.00’da Beşiktaş Evlendirme Dairesi’ndeki gerçekleşen nikaha, çiçeği burnunda çiftin nikâh törenine basın mensupları kabul edilmedi.

Nuri Alço kimdir?

Nuri Alço: “Benimle Bir Hayat Yolculuğuna Var mısın?”

Geçen mart ayında bir restoranda sahne alan ünlü oyuncu Nuri Alço, “Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu’ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?” ifadeleriyle genç sevgilisi Burcu Sezginoğlu’na romantik bir evlilik teklifi bulmuştu. Burcu Sezginoğlu ise mutluluktan gözyaşı dökerek, ‘evet’ yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler