Ana SayfaDedikoduDeniz Bulutsuz'u Darp Ettiği İddia Edilen Ozan Güven Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Deniz Bulutsuz’u Darp Ettiği İddia Edilen Ozan Güven Sessizliğini Bozdu!

Editör Sevgilisi Deniz Bulutsuz’un kendisini darp uyguladığını iddia ettiği bir ifşa yapmasının sonrasından oyuncu Ozan Güven’in mahkemeye sunduğu dilekçede, aynı evde saldırya asıl kendisinin uğradığı ifadeleri yer aldı. İşte Detaylar..

Ozan Güven’in Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u Darp Ettiği İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Deniz Bulutsuz’u Darp Ettiği İddia Edilen Ozan Güven Sessizliğini Bozdu!

Ünlü Oyuncu Ozan Güven’den dayak yediği öne sürülen aşkı Deniz Bulutsuz, konu hakkında sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada dayak yediğini açıkca ifade etmişti. Ozan Güven’de Sessizliğini Bozdu!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan. Deniz Bulutsuz açıklamasını, “13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddettin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum. Deniz Bulutsuz” şeklinde yayınlamıştı.

Ozan Güven kimdir?

Şok gelişmelerin sonrasında oyuncu Ozan Güven de Deniz Bulutsuz’dan şikâyetçi oldu hatta  uzaklaştırma kararı çıkarttı.

“Bulutsuz, Gerçek Dışı Açıklamalarla Kariyerimi Bitirme Tehdidinde Bulunmuştur”

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın yapmış olduğu özel haberine göre; Ünlü oyuncu Ozan Güvden’in  İstanbul Aile Mahkemesi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu dilekçede şu ifadelere yer aldı. “Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’i ‘Sen benden ayrılıyorsun, ben de seni rezil edeceğim’ diyerek tehdit etmiştir. Müvekkilimiz olay gecesi yaşadıklarını ve evde saldırıya uğramasını hâlâ atlatamamıştır. Fiziken ve ruhen travma yaşamıştır. Bulutsuz müvekkilimize gerçek dışı açıklamalarla kariyerini bitirme tehdidinde bulunmuştur”

Ozan Güven, fiziki şiddet gördüğüne ilişkin resimleri de mahkemeye teslim etti. Mahkeme, Deniz Bulutsuz’a 2 ay uzaklaştırma kararı aldı.

Ozan Güven Babil Dizi Setinin Ne Zaman Başlayacağını Açıkladı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler