Ana SayfaDedikoduOzan Güven'in Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u Darp Ettiği İddiası Ortalığı Karıştırdı!

İlgili Postlar

Ozan Güven’in Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u Darp Ettiği İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Ünlü oyuncu Ozan Güven ve sosyal medya uzmanı olan sevgilisi Deniz Bulutsuz’un büyük aşkı olaylı bitti.  Yapılan iddialara göre 45 yaşında olan başarılı oyuncu Ozan Güven, kendisinden tam 17 yaş küçük olan sevgilisi Deniz Bulutsuz ile geçen hafta sonu tartışmışlardı ve sonrasında olaylar büyüdü. İşte Detaylar..

Ozan Güven’e Doğum Günü’nde Sevgilisi Aşkını İtiraf Etti!

Ozan Güven’in Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u Darp Ettiği İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Ünlü ikilinin ilk başlarda sözlü başlayan bu kavgası Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’u darp etmesiyle daha büyüdü. Kavga sırasında aldığı darbeler dolayısla gözüne kan inen Deniz Bulutsuz, en yakın hastaneye ulaşarak darp raporu aldı. Bu korkunç olayı sadece yakın çevresine duyuran Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven’den şikayetçi olacağı bilgisine ulaşıldı.

“İyi ki Doğmuş Sevgili. ‘El Ele Olunca Bir Şey Olmaz’ Derler”

Editör Deniz Bulutsuz, geçen mayıs’da 45 yaşına giren aşkı Ozan Güven’in doğum gününü sosyal medya sayfasından kutlayarak bu aşkı tüm kamuoyuna ilan etmişti. Paylaştığı kareye ünlü oyuncu Ozan Güven’i de etiketleyen Deniz Bulutsuz, yayının hemen altına, “İyi ki doğmuş sevgili. ‘El ele olunca bir şey olmaz’ derler” mesajını yazmıştı.

Yaşanan bu korkunç olaydan sonra Deniz Bulutsuz o paylaşımı sosyal medya hesabından hemen sildi.

Deniz Bulutsuz, Sevgilisi Ozan Güven’in Doğum Gününü Sosyal Medyada Böyle Kutlamış Ve Aşkını İlan Etmişti;

Deniz Bulutsuz, Sevgilisi Ozan Güven'in Doğum Gününü Sosyal Medyada Böyla Kutlamıştı
Deniz Bulutsuz, Sevgilisi Ozan Güven’in Doğum Gününü Sosyal Medyada Böyla Kutlamıştı

Deniz Bulutsuz’un Kamuoyu Açıklaması;

“13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddettin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum. Deniz Bulutsuz”

Ozan Güven kimdir?

Deniz Bulutsuz’a Ünlülerden Destek Yağdı!

Editör Deniz Bulutsuz’a içlerinde ünlü oyuncular Hazal Kaya, Demet Özdemir veDuygu Özaslan, Cansu Akın ve Mert Vidinli gibi ünlü isimlerden destekler yağdı.

İşte Deniz Bulutsuz’un Kamuoyu Paylaşımı;

Deniz Bulutsuz'un Kamuoyu Paylaşımı
Deniz Bulutsuz’un Kamuoyu Paylaşımı

Ozan Güven Babil Dizi Setinin Ne Zaman Başlayacağını Açıkladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler