Ana SayfaDedikoduUğur Güneş'ten Muhabirlere Uyarı

İlgili Postlar

Uğur Güneş’ten Muhabirlere Uyarı

Diriliş Ertuğrul dizisinde birlikte rol alan Uğur Güneş ve Atilla Kılıç, dün gece Bebek’te bir arkadaşıyla görüntülendi. Gazetecileri görünce şok olan oyuncuların panik anları kameraya yansıdı. Yanında bir kadın arkadaşıyla yakalanan Uğur Güneş’ten muhabirlere uyarı geldi. İşte detaylar;

“En İyi Uluslararası Erkek Oyuncu” Ödülüne Layık Görüldü

Son olarak ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisinde rol alan 34 yaşındaki oyuncu Uğur Güneş, geçtiğimiz ay Cihangir’de kameralara yansımıştı. Ortadoğu’nun en büyük ödül töreni Murex d’Or’da “En İyi Uluslararası Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülen Güneş “Bu benim için çok onur verici bir şey. Bu benim ilk uluslararası ödülüm. Orada Türkiye’nin adını duymaktan gurur duyuyorum. Çok mutluyum. Orada ülkemize çok fazla bakıyorlar, onurlu bir durum” dedi.

Yeni Proje Yolda

Ünlü Oyuncu, ‘Yeni proje var mı?’, ‘Gelecek çok proje var, okudum. Aynı zamanda biraz rahatlıyorum. Eylül ayına kadar dijital platformlarda çekim yapmayı planlıyorum. Bir dahaki sefere ana akım için bir proje yapacağım” diye yanıtladı.

Özel Hayat Açıklaması

Bir süredir aşkının kapılarını kapatan Uğur Güneş, gazetecilere “Özel hayatınız nasıl?”,  “Bekarım, şu an bir şey yok. İlişki durumum şu an hayırlısı. Doğru insani bulduğum zaman neden olmasın” demişti.

Mekan Çıkışı Kameralara Yakalandı

Güneş, ismi 10 Aralık 2014 ile 29 Mayıs 2019, 2019, 2019 tarihleri ​​arasında “Diriliş Ertuğrul” dizisindeki rol arkadaşı Atilla Kılıç ile Bebek’te bir mekandan ayrılırken objektiflere takıldı.

Güneş’in yanında sarışın bir güzel vardı. Mekan çıkışı karşısında muhabirleri görünce şaşıran oyuncular ve kız arkadaşları içeri girdi.Yaklaşık 10 dakika orada kalan Güneş ve arkadaşları, bir taksiyle indi. Arabada Atilla Kılıç, arka koltukta Güneş ve kız arkadaşı oturuyordu.

Uğur Güneş’ten Muhabirlere Uyarı

Sarışın güzel olmamak için yüzünü gizlerken; Pencereyi açarak soruları yanıtlayan Uğur Güneş, “Hanım arkadaşımın arkadaşı. Yanlış bir şey yazmayın, dedi.

Bu sırada aracı çevreleyen çiçekçi, oyunculardan para toplamak için araca gül atarak 100 TL bahşiş almayı başardı.

Sürpriz Kutlama Yaptılar

Uğur Güneş ise geçtiğimiz aylarda yeni yaşına girdi. Doğum gününü ‘Kanunsuz Topraklar’ ekibinin sürpriz kutlamasıyla kutladı. Sete getirilen pastanın sürprizini ve sevincini yaşayan ünlü isim, görüntüsüyle hazırladığı pastanın üzerindeki mumları söndürerek “sağlık” dilemişti.

‘Bir yıllığına hayallerimiz gerçek olsun’

Dizi setinde yapılan sürpriz karşısında büyük bir şok ve mutluluk yaşayan ünlü oyuncu yeni yaşı için ne dilediği sorulunca “Tüm dünya için sağlık diliyorum. Ayrıca hepimizin hayallerinin gerçekleşeceği bir yıl olsun” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler