Ana SayfaDedikoduKeremcem Takipçi Açıklaması Yaptı

İlgili Postlar

Keremcem Takipçi Açıklaması Yaptı

Son olarak, ‘Maske Kimsin Sen’ Yarışmaya katılan şarkıcı Keremcem, geçtiğimiz günlerde Etiler’de kameralara takıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni bir albüm hazırladığını söyleyen ünlü isim, sosyal ağlarda abone kaybından da bahsetti. Keremcem’den takipçi açıklaması geldi.

Yeni Bir Aşk Mı?

Şarkıcı-oyuncu Keremcem, geçtiğimiz ay Arnavutköy’de bir balıkçı mekanında esmer bir güzelle objrektiflere yansımıştı. Baş başa yemek yerken aşklarını yaşayan ikilinin sevgi dolu anları kameralara yansımıştı.

Kız arkadaşı 44 yaşındaki şarkıcının saçlarını okşayarak sevgi gösterisinde bulunmuş sonrasında Keremcem’in uzayan saçlarını toplayıp tepeden bağlamıştı.

Gazetecilere Aldırış Etmediler

Son olarak Keremcem ve ‘Kimse Bilmez’ dizisinde rol alan erkek arkadaşı arkadaşlarına katıldı. Uzun bir sohbetin ardından yüzlerine patlayan flaşlar karşısında şok oldular. Ardından kendilerine bakan magazin muhabirlerini görmezden gelen yakışıklı oyuncu ve gizemli sevgilisi onlara sırt çevirerek sohbete devam etti.

“Hayatımı mahvettin!”

Bir ara masadan kalkan oyuncunun telefon konuşması da kameralara takılmıştı. Ünlü oyuncu telefondaki şahsa şunları söylemişti;

“Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz. Giderayak bunları yapmayacaktın”

Keremcem’in arkadaşlarının yanından ayrılarak yaptığı bu hararetli konuşması akıllara karşıdaki kişinin eski aşkı İranlı Gazel olabileceğini getirmişti.

“Hava güzeldi”

Keremcem, gizemli kızarkadaşıyla yakalanmasının ardından geçtiğimiz gün Etiler’de kameralara takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, “Hava güzeldi, arkadaşlar ile beraber görüştük” yanıtını verdi.

Yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu da müjdeleyen Keremcem, “1.5 senedir bu albüme hazırlanıyorum, oyunculuğa biraz ara verip şarkı söyleyeceğim. Single yapmaktan sıkıldım, artık albüm yapma zamanı” açıklamasını yaptı.

Keremcem Takipçi Açıklaması Yaptı

Sosyal medyada takipçi kaybetmekten bahseden şarkıcı şunları söyledi;

“Pandemi döneminde albüme yoğunlaştığım için sosyal medyada pek paylaşım yapamadım. Bir de o dönem bolca canlı yayınlar yapıldı, ben geri kaldım. Bir baktım 100 bin takipçim gitmiş. Şimdi tekrardan paylaşımlar yapmaya başladım. Albümüm çıkınca giden takipçilerim de geri gelecektir eminim, gidip geri gelenler nasıl yüzüme bakacaklar şimdi?”

“Yapımcılara söyleyin”

Geçtiğimiz günlerde yapımcılardan birçok sosyal medya abonesi için bir rol oynamasını isteyen gazetecilere verdiği demeçte şu ifadeleri kullanmıştı; “Popüler olan kişileri tercih ediyor yapımcılar demek ki. Bu konuda ben bir şey diyemem, onları yapımcılara söyleyin”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler