Ana SayfaDedikoduNehir Erdoğan'dan Renan İle İlgili Açıklama

İlgili Postlar

Nehir Erdoğan’dan Renan İle İlgili Açıklama

Oyuncu Nehir Erdoğan’ın meslektaşı Hatice Aslan’ın eski eşi Renan Kaleli ile iki yıldır aşk yaşadığı iddia edildi. çift Bodrum tatili geçen yaz döneminde suçüstü giyen gözlük yakalandı. Nişantaşı’nda yakalanan Erdoğan, Kaleli’ye aşık olduğu yönündeki söylentileri yalanladı. Nehir Erdoğan’dan Renan ile ilgili açıklama geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Evlilikleri 3 Yıl Sürdü

Nehir Erdoğan, Eylül 2014’te “Silsile” filminin setinde tanıştığı kameraman Ahmet Sesigurgil ile evlendi. Ancak evlilikleri üç yıl sürdü.

Boşanmanın ardından bir süre yalnız kalan Erdoğan’ın oyuncu Hatice Aslan’ın eski eşi Renan Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

İlişkilerini gözden uzak tutmak için test edilen çiftin aşkları bu yaz Bodrum’da belgelendi. Erdoğan’ın 41. yaş günü için Akyarlar’da tatil yapan çift, otellerinde tartıştı. Ama bu krizi kısa sürede aşabiliriz.

‘Güzel bir geceydi’

Nehir Erdoğan, önceki gece Mustafa Denizli ve Hıncal Uluç’un da aralarında bulunduğu arkadaş grubu ile Nişantaşı’nda bir yer özlemi çekiyordu. Ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Benim için çok güzel bir gece” dedi.

Nehir Erdoğan’dan Renan İle İlgili Açıklama

Muhabirlerin “Ressam Renan Kaleli ile ilişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna yanıt veren ünşü oyuncu Nehir Erdoğan, “Arkadaşlar, bir şehir efsanesidir aldı başını gidiyor. Renan benim sevgilim değil. Hiçbir zaman Renan ile birlikte olmadık. Bu haberleri her yazdığınızda ve ben evimde bu haberleri okuduğumda kahkaha atıyorum. Renan benim çok yakın arkadaşım” açıklamasıyla dedikodulara son noktayı da koydu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler