Ana SayfaKültür ve SanatMüzikUfuk Beydemir İtalya Listeleri'nde!..

İlgili Postlar

Ufuk Beydemir İtalya Listeleri’nde!..

Geçtiğimiz yıl ilk albümü olan “Sevda Gibi” de olan “Ay Tenli Kadın” parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Ufuk Beydemir çıkış yaptığı günden beri büyük ilgi görüyor. Çıkış yaptığı yıl “En İyi Çıkış Yapan Şarkı” ödülüne layık görülen başarılı sanatçı, ödüller doymuyor.. Detaylar Haberimizde..

Ufuk Beydemir 14 Ay Sonra Yeniden Zirvede!

Ufuk Beydemir İtalya Listeleri’nde!..

Genç şarkıcı Ufuk Beydemir, “Ay Tenli Kadın” ve “Yüreğimdesin” şarkılarıyla, popüler dizi “Erkenci Kuş” da yer alan şarkılarıyla uluslararası platformda başarının kapısını ardına kadar araladı.

Ufuk Beydemir Kimdir?

“Erkenci Kuş” İle Ününe Ün Kattı..

Dizi “Erkenci Kuş” da, şarkılarının dinleyici ile buluşmasıyla  birlikte pek çok ülkenin yanında özellikle İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı Ufuk Beydemir, söylediği şarkılarıyla Avrupa, Arap ve Latin Amerika’da ülkelerindeki müzik listelerini alt üst etmişti..

Geçtiğimiz yıldan bu yana İtalya’da ki müzik listelerindeki yerini korumayı başaran başarılı şarkıcı, yalnızca Türkiye’de değil, diğer ülkelerde de müzikseverlerin büyük beğenisini topladı…

Türkiye MÜZİK ELÇİSİ İlan Edildi..

İtalya’nın en başarılı ve prestijli pr ve reklam şirketlerinden biri olan Maple Leaf İtalya, başarılı sanatçı Ufuk Beydemir’i Türkiye-İtalya arasındaki kültür ve sanat köprüsünü daha da güçlendirmek için, 2021 senesi “Müzik Elçisi” olarak ilan etti.

Ufuk Beydemir 2021’de Roma Yolcusu!..

Yapılan davet dolayısıyla Mart 2021 Mart’ta İtalya’nın başkenti olan Roma’ya uçucak olan sanatçı Ufuk Beydemir’e Türk – İtalyan dostluğuna dair katkılardan dolayı Onur Ödülü verilecek.

İtalyan Medyası İçin Özel Konser

Ufuk Beydemir aynı zamanda İtalyan müzik insanlarıyla bir araya gelecek ve  İtalyan basınıyla özel röportajlar yapacak. Öte yandan İtalyan sevenlerinede kavuşacak olan Ufuk Beydemir, onuruna hazırlanan “Gala” yemeğinde Türk – İtalyan arasında kurulan kültür köprüsü ve dostluğu üzerine bir konuşma yaparak, İtalyan medyası için Gala gecesinde konser vereceği öğrenildi..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler