Ana SayfaÜnlülerGupse Özay Hamile mi?

İlgili Postlar

Gupse Özay Hamile mi?

Gupse Özay hamile mi? 6 yıllık ilişkilerini evlilik ile taçlandıran Barış Arduç ve Gupse Özay’dan bebek haberi. Geçtiğimiz günlerde 4 aylık hamile olduğu iddia edilen Gupse Özay Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’a yaptığı açıklama ile iddialara yanıt verdi.

Gupse Özay kimdir?

Barış Arduç kimdir?

Gupse Özay “Çok İstiyorum”

Gupse Özay ve Barış Arduç 2014 yılında başlayan ilişkilerini geçtiğimiz Temmuz ayında nikahla taçlandırdılar. Sevilen çift sonbaharda yapmayı düşündükleri düğünlerini pandemi sebebiyle ertelemişti. Sade bir törenle evlenen çiftin hayranları bu sürpriz nikahla büyük şok yaşamıştı.

Gupse Özay ile Barış Arduç Tatilde

Gupse Özay ve Barış Arduç’tan nikah sonrasında “Bayram yaklaşmıştı, bayramdan sonra da İstanbul’a dönecektik, hava da güzel, e hadi o zaman gel bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik” açıklamasında bulunmuşlardı.

Gupse Özay hamile mi? Geçtiğimiz günlerde Gupse Özay’ın 4 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Gupse Özay’dan cevap geldi. Oyuncu Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’a yaptığı açıklama ile çıkan iddiaları yalanladı. Özay, konuyla ilgili “Hamile değilim ama çok istiyorum” şeklinde konuştu.

Gupse Özay ve Barış Arduç’dan Sürpriz Son..

Barış Arduç “Biz Çocuk Çok İstiyoruz”

Geçtiğimiz ay gazeteciler tarafından görüntülenen Barış Arduç evliliği ile ilgili şu açıklamada bulunmuştu;

Evliliğimiz çok iyi gidiyor. 6-7 senelik birlikteliğimiz var. Zaten evli gibiydik. Yüzük takmak bizim de çok istediğimiz bir şeydi. Yüzük takmayı da sevdim biraz. Dediğim gibi hayatı paylaşmaya başlıyor olsak, sürprizleri olabilirdi ama biz yedinci yıla gireceğiz hayatı paylaşıyoruz, bir sürprizimiz yok birbirimize karşı, huyumuzu suyumuzu biliyoruz.

Gupse Özay’ın hamile olduğu iddialarına ise “Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok. Gupse pandemi dönemini evde yazarak geçiriyor” diyerek yanıt verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler